fabiaMM Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Zdravim mam vag 304 na vista aked dam auto scan tak po par sakundach mi napise ze na nemam pristup alebo pravo na tuto operaci.Nevie mi niekto poadit co stym.Za rady a odpovede dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Instaluj si WINDOWS XP s tym ti to pojde na 1000% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 8. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 no a nieje niejaka ina moznost ako to rozbehat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 ja icim na vista h aj na sedmicke. musis iba spravne naemulovat com na usbcko. v systems. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 9. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 ja icim na vista h aj na sedmicke. musis iba spravne naemulovat com na usbcko. v systems. no ja ho mam ako com3 a ked dam test tak je to ok ale ked dam auto scan tak mi to po chvilke prestane fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qmira Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 no ja ho mam ako com3 a ked dam test tak je to ok ale ked dam auto scan tak mi to po chvilke prestane fungovat Nainstaluj posledni ovladace co najdes na netu a musis rucne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessi Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 S Fabiema mám taky vždycky problém, že vypadává komunikace s jednotkama, ale u Octavek mě to šlape na 100%, a to jak s KKL nebo i s HEX CAN, nevím čím to je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 (editace) KKLko běží i s Vistama,FTDI ovladače jsou stejný,v tom to není. Problém je,že Vag 304 nebyl dělanej pro VIsty ( v tý době ještě nebyly) Je potřeba nastavit Vag v režimu kompatibility win XP a pak spustit jako správce. Jinak jestli vy co vám to vypadává máte ty modrý KKL ka,tak můžete rovnou přestat hledat problémy jinde... Editováno: 12. Srpen 2009, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 13. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 KKLko běží i s Vistama,FTDI ovladače jsou stejný,v tom to není. Problém je,že Vag 304 nebyl dělanej pro VIsty ( v tý době ještě nebyly) Je potřeba nastavit Vag v režimu kompatibility win XP a pak spustit jako správce.Jinak jestli vy co vám to vypadává máte ty modrý KKL ka,tak můžete rovnou přestat hledat problémy jinde... Sakra tak ja mam prave ten modry ,takze ho mozem rovno vyhodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 ...ne, musíš spouštět jako správce a v režimu kompatibility s WinXP...viz výše... pak bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 18. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 ...ne, musíš spouštět jako správce a v režimu kompatibility s WinXP...viz výše... pak bude fungovat. vsetko som nastavil a teraz mi pri auto scan vyskakuje ze :litujeme!tato funkce je pristupna pouze v registovane verzi.Prosim pozadejte sveho distributora alebo autora o aktivacni kod.Co stym teraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekl Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 vsetko som nastavil a teraz mi pri auto scan vyskakuje ze :litujeme!tato funkce je pristupna pouze v registovane verzi.Prosim pozadejte sveho distributora alebo autora o aktivacni kod.Co stym teraz. Čau, tak tohle není kabelem ale nemáš ten Vag zaregistrovanej =některé funkce sou zablokované třeba jako ten auto scan nebo Akční členy atd... ale na 100% se nechá na internetu sehnat Vag 304 i s kodem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 18. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Čau, tak tohle není kabelem ale nemáš ten Vag zaregistrovanej =některé funkce sou zablokované třeba jako ten auto scan nebo Akční členy atd... ale na 100% se nechá na internetu sehnat Vag 304 i s kodem a nema nahodou niekto odkaz z odkial by som ho stiahnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Borci prosím o radu, nainštaloval som si VAG COM 409.0 a hneď na začiatku musím otestovať kábel aby ma pustil ďalej. Lenže keď ho dám testovať tak mi napíše že Stav portu je OK a Stav rozhrania HEX je nenalezeno. Neviete niekto čo s tým? Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Borci prosím o radu, nainštaloval som si VAG COM 409.0 a hneď na začiatku musím otestovať kábel aby ma pustil ďalej. Lenže keď ho dám testovať tak mi napíše že Stav portu je OK a Stav rozhrania HEX je nenalezeno. Neviete niekto čo s tým? Doplním ešte že mám Vistu a starší Vag 304.1 mi nejako nechcel tiež bežať. Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Skús si prečítať toto možno tam nájdeš riešenie: http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Se...ghlite=%2Bvista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 ...ne, musíš spouštět jako správce a v režimu kompatibility s WinXP...viz výše... pak bude fungovat. Urobil som to presne tak ako píšeš a nepomohlo mi to. Už neviem čo s tým. Stále mi nefunguje, nevie niekto ešte nejakú možnosť? Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.