KoNG Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 nevím jak u tebe ale u mě facelifotvý projektor má 2x H7 a je fakt že jsou složitější na dodělávku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 KoNG ma predbehol, ale tiež mám pocit že mám vpredu 2+2x H7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Já faceliftovej ještě vykuchanej neměl, vycházím z FI, kde je kombinace H7+H3 - ve výsledku se tím u kombinace H7+H7 vůbec nic nemění, ty žárovky jsou rozdílný jen mechanicky v upevnění do soklu, takže když se uvažuje o výměně celýho světlometu, po elektrický stránce jsou identický. Čistě soukromě by mě zajímalo, jak to má řešený origo fabrika, jestli taky používá 3 různý verze kabeláže nebo jestli tam má nějakou ojebávku právě při těch odlišnostech k napájení připojenejch kombinací u verzí parabola s H4// projektor s H7 + parabola s H7// samotnej projektor s H7. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny. Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Zdravim, řešim teď předělávku a v origo servise si řekli 2tisíce, tak zkouším přes elektrikáře jestli by to zvládl, jinak to asi svěřím tomu autorizovanýmu, když tady čtu jak je to složity ... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g-m Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 ahojte, riesil to uz niekto aj opacne? tj. vymena H7 za H4? ake su potrebne upravy v kabelazi? dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 prosím mám prosbu máte někdo vyzkoušeno žárovky 100 W H7 ve fábii ll , ROOMSTER , oktávce , atd. hlavně co má čočku v přední parabole , o H4 100 w mi nejde v klasickým světle . Jedná se mi co na to říká vedení , relátka ,počítač a hlavně čočka zdali praská teplem nebo je to v pohodě ? . Já na feldě mám H4 100 W a bylo to v pohodě 8 let , ale vedli k tomu silnější kabely a neřval na mne počítač , že tam mám jinou žárovku , nebyla tam čočka . Proto se ptám zdali to má někdo vyzkoušený na trenikáčích , nebo tuning . ATD NA PARABOLE S ČOČKOU : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Parabola v projektoru je plastová, vakuově pokovená napařeným hnilíkem - už s 55W H7 toho má docela dost a ty tam chceš ještě narvat dalších 81% výkonu navíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Stando2 jako neználek jsem to kdysi "zkušeně" nacpal do mlhovek O1 a výsledek? Po nějakém čase vypálené paraboly-čočky, zevnitř-krásné mléčné očouzené a neprůhledné, utavená pojistkovka. Nedoporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 (editace) Ekkar_z_Bastlírny tak to já nevěděl že parabola ve fabii - roomstru v projektoru je plastová vakuově pokovená , Když jsem měl rozebraný Mitsubishi Lancer evo 8 tak čočky byly těžký , silný a skleněný celý , mám to jako lupu doma . Tak jsem myslel , že u škody fabii - roomstru je něco podobného . Škoda měl bych žárovky za 110 kč 100W H7 který svítí super . dick v mlhovkách je to problém , je tam málo místa a teplota velká - nemůže se to chladit , i u feldy kdyř jsem dal 100W H3 do mlhovek tak prasklo sklo , ale v hlavních světel drželo bez problémů i 130 W ( PO 3 LETECH používání UŽ NEBYLY rezervní žárovky TAK PŘEŠEL NA 100 W ) -Přední světlo velká plocha ,dobrý odvod vzduchu , silnější dal pojistku modrá 15 A , atd . samozřejmě vše bylo přes originál relátka co jsou v autě., aby se nevypalovalo nic okolo . Editováno: 20. Březen 2016, autor: standa 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 V 19. 3. 2016 at 15:37, Ekkar_z_Bastlírny napsal: Parabola v projektoru je plastová, vakuově pokovená napařeným hnilíkem - už s 55W H7 toho má docela dost a ty tam chceš ještě narvat dalších 81% výkonu navíc? Dobrá tak se zeptám jinak dají se vyměnit paraboly s H7 ČOČKOU který mám na autě originál 2008 a špatně svítí "před face" za paraboly se dvěma žárovkama H7 v jedný parabole "po face" a také bez natáčení ? Na parkovišti vedle mne nedávno stál stejný roomster ale po face a měl tam 2x H7 bez natáčení . ale taky originál a vypadalo to že jsou stejný paraboly aspon vzhledově . Nevím a proto se ptám zdali se nechají tyto světla zaměnovat , zdali mají stejný úchyty , zdali by pasovali i rozměrově v detajlech , atd . nechci nic pilovat a dodělávat . Eletrika ta je jasná na předělání o té se nebavím . Už se s tím zabývám půl roku , ale musím něco s tím vymyslet .Světla budu kupovat nový ale záleží jaká zdali originál s jednou žárovkou H7 , a nebo světlo se dvěma H7 pokud tam půjdou . Děkuji moc za radu každý na to má jiný názor a já ztrácím přehled . Povídá se že bych asi musel dávad i jiný nárazník atd. ale, na parkovišti , kde to stálo vedle sebe se mi to nezdálo , že by to mělo jiný rozměry . Děkuji za každou odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 (editace) standa 2: Tvar je sice podobný, ale jiný - faceliftová světla jsou jakoby víc protažená, s ostřejší špičkou u masky chladiče, takže je do předface bez dalších úprav zkrátka nenarveš. Všimni si třeba rozdílu tvaru v místě přechodu kapoty a blatníku - linie předface světel tam drží tvar, zatímco u faceliftu se láme. Takže nejen nárazník, ale i kapotu bys musel měnit... Mimochodem, buď od té dobroty a pořeš si v příspěvcích formátování textu. Jednou pidipísmo, potom obrovské a ještě patkový font, na to se nedá koukat. http://skodaroomster.wz.cz/zmeny-v-prubehu-let.html Editováno: 31. Prosinec 2016, autor: JayBee1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonymagnat Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 poradí někdo jaky pin přehodit když chci přejit z H7 na H4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.