milankoo Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Zdravim, Mám Octaviu 1.9TDI 81kW a včera sa mi prihodila neočakavana vec - celý deň som jazdil a podvečer som išiel s manželkou do hypermarketu na nákup, normálne som naštartoval a asi po 200m mi začala svietiť kontrolka ABS a ASR, Hneď som odstavil a skúsil znova naštartovať, ale nešlo to - batéria išla akoby do skratu, vôbec nevládalo pretočiť. Dotiahol som to späť domov a mostík nad batériou bol upečený. Vymenil som ho, lenže prvý kábel zľava sa naďalej zahrieva.... V čom môže byť problém??? Vopred ďakujem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 rychle najdi příčinu nebo dopadneš jako já ... mě to od těhle kabelů vyhořelo za jízdy podívej se v jakým stavu je to dole pod relátkama pod palubkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milankoo Vloženo 13. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 A uz som to vylustil.... , stacilo prebrusit kontakty a kabelove ocko aby sa vytvoril dokonaly spoj medzi svorkou a kablom.... 150 Amperov si ziada dokonalost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 jj 150A chce opravdu dokonalý spoj i když já je všude snad měl ale přesto to dopadlo takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milankoo Vloženo 13. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 jeeeeeeeeej a to sa ti stalo pocas jazdy alebo to bola mafia ? B) Asi si idem zohnat haciaci pristroj v ramci predchadzania vaznym nehodam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 To Raceman: No pane jo! To Tě fakt lituju..... Když to vidím brečel bych..... To milankoo: Je s podivem, že se často u příspěvků SR přispívatelů objevuje stále něco o mafii.... Je fakt, že plno Slováků si na mafiány hraje..... Znal jsem jednoho pingla a ten byl fakt ostrej. Že přijede a že je mafián a že si mne najde..... No sranda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milankoo Vloženo 13. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 To vies, ohladne tej mafie stale plati prislovie: "Pes ktory steka, nehryzie..." : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Jo asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 jeeeeeeeeej a to sa ti stalo pocas jazdy alebo to bola mafia ? B) Asi si idem zohnat haciaci pristroj v ramci predchadzania vaznym nehodam... stalo se to za jízdy a věř tomu že ten malej byť dvoukilovej hasičák by ti byl k ničemu protože na uhašení jsem spotřeboval 6 těch velkejch cca 10 kilovejch co jsou pověšený na benzínkách u stojanů ... stalo se mi to těsně u benzínky a dojel jsem ještě na parkoviště u ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.