Whitek Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 (editace) Protože jsem měl chaos v tom, co se kdy dělalo nebo jsem si dělal na pravidelných servisech a zároveň mám rád tabulky, vytvořil jsem si za pomocí dílenské příručky A4 tabulku, do které se dá všechno přehledně zaznamenat. Nezaručuji však správnost údajů, ikdyž mi dalo docela zabrat se v tom zorientovat. Jestli máte nějaké připomínky, nebo vidíte nějaký error, šup sem s tím... Mám to pro svoje auto, což je Octavia 1.9 TDi 81 kW (2001, motor AHF), zážehovou verzi zatím nemám. Ale mohla by se dodělat. Doufám, že se to někomu bude hodit....je to vlastně taková jednostránková servisní knížka Servisni_prohlidky_Octavia_I___vznetove_motory_s_manualni_prevodovkou.pdf Kdo má možnost, doporučuji vytisknout raději na A3 a založit do servisky . Výměna svček vymazána . Editováno: 24. Září 2009, autor: Whitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 26. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Moje přítelkyně mě upozornila, že v seznamu je i výměna svíček. Asi bych se měl hanbou propadnout do motoristického pekla . Kdo svíčky nemá, ať si položku škrkne. A kdo si toho taky nevšimnul, toho vítám v klubu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Whitek dobra tabulka ale trosku si ju upravim podla mojho gusta... inac nieco podobne ma kamarat pri servisnej knizke v tourane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 29. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 SM Infomoto Tiez som najprv pisal podobnu tabulku,potom som objavil program na vypocet spotreby. Mimo ine funkcie ponuka prehlad vymen dielov,oleja a pod. Staci zadavat udaje a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 24. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Vymazal jsem výměnu svíček a přidal pár řádků na jiné výměny. Třeba brzdové kotouče a obloženi, nebo co já vím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Vymazal jsem výměnu svíček a přidal pár řádků na jiné výměny. Třeba brzdové kotouče a obloženi, nebo co já vím... Žhavící svíčky jsou taky svíčky. A taky potřebují občas vyměnit.....tak proč je mazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.