camillo_cz Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Pls radu: byl jsem teď v servisu na garančce se ségřinou Fabkou. Řekl jsem, že chci namontovat odporový drát a oni řekli, že to bude stát 500,-. Auto je v záruce, takže jsem začal nadávat a oni, že to udělají zadarmo. Co si o tom myslíte? A teď k věci: kolik by stál kůží obš. volant tady na fóru na fabku (jestli to jde i s tím krytem od bagu) a kolik stojí zástěrky (přední+zadní, příp. zda jsou stejné). Děkuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Tak přední a zadní zástěrky cca po 300,-K , volanty cca 4000,- K... A s těma odporama jsi dobře udělal, tak na ně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_ivanl Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Pls radu: byl jsem teď v servisu na garančce se ségřinou Fabkou. Řekl jsem, že chci namontovat odporový drát a oni řekli, že to bude stát 500,-. Auto je v záruce, takže jsem začal nadávat a oni, že to udělají zadarmo. Co si o tom myslíte?A teď k věci: kolik by stál kůží obš. volant tady na fóru na fabku (jestli to jde i s tím krytem od bagu) a kolik stojí zástěrky (přední+zadní, příp. zda jsou stejné). Děkuju moc Hovorite, ze ste chcel namontovat odporovy drat. Prekpokladam, ze ide o od.drat na predne svietidla. Ako sa da zistit, ci ho mam vo Fabule (MR2006). D ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Neviem, ale bag by som kožou neobšíval. Môže to byť nebezpečné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Neviem, ale bag by som kožou neobšíval. Môže to byť nebezpečné! myslí asi kuži obšitý tříram.(nebo čtyř) origo volant , tam bag obšitej neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 No bolo tam "(jestli to jde i s tím krytem od bagu)", preto som myslel, že to chce obšiť. Inak by napísal, že zháňa aj volant s bagom, nie? Iba kryt (t.j. volant bez bagu) na Fabiu sa nevyrába. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 já myslel že chce prostě ten origo koženej volant (ať už tří, nebo čtyr ramenej), ael z tvího přízpěvku sem toho moc nepochopil, co že se nevyrábí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 zástěrky nejsou vpředu a vzadu stejné, přední jsou stejné pro combi i 5dv, a zadní jsou jiné u combi a 5dv, mám zástěrky přední a zadní na combi či sedan za 300kč oboje jsou použité ale dobré.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 kláca - iba kryt airbagu sa predsa nevyrába. Naposledy sa iba kryt (t.j. bez airbagu) vyrábal ešte pre Feliciu pre štvorramenný volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 kláca - iba kryt airbagu sa predsa nevyrába. Naposledy sa iba kryt (t.j. bez airbagu) vyrábal ešte pre Feliciu pre štvorramenný volant. aha, už chápu cos myslel, předtim mi to nedomlasklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Pls radu: byl jsem teď v servisu na garančce se ségřinou Fabkou. Řekl jsem, že chci namontovat odporový drát a oni řekli, že to bude stát 500,-. Auto je v záruce, takže jsem začal nadávat a oni, že to udělají zadarmo. Co si o tom myslíte?A teď k věci: kolik by stál kůží obš. volant tady na fóru na fabku (jestli to jde i s tím krytem od bagu) a kolik stojí zástěrky (přední+zadní, příp. zda jsou stejné). Děkuju moc S těmi drátky jsi dobře udělal. V rámci záruky, pokud jsou třeba problémy s tím, že Ti často odcházejí žárovky H7 od tlum.světel, to mají měnit zadarmo. Pokyn Škodovky, říkal mi to technik. Taky mi to v rámci záruky měnili grátis. Jinak, když si to koupíš, nestojí to určo víc jak 110Kč za jeden. Ofiko cena v origo servisu. 500,- je trochu silný kafe, to už si počítají prevíti i cenu denního světla či co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillo_cz Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Děkuji za Vaše názory. Jen bych potřeboval vidět, kde je doloženo toto nařízení Škody servisům. Říkali mi v servisu, ať donesu důkaz. Ne jen že někdo povídal, jestli mi rozumíte (cením si Vašich názorů). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Děkuji za Vaše názory. Jen bych potřeboval vidět, kde je doloženo toto nařízení Škody servisům. Říkali mi v servisu, ať donesu důkaz. Ne jen že někdo povídal, jestli mi rozumíte (cením si Vašich názorů). Žádnej důkaz jim nenos, ale pošli mail do škodovky se jménem servisu, kde to na tebe zkouší a uvidíš že to najednou budou vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Děkuji za Vaše názory. Jen bych potřeboval vidět, kde je doloženo toto nařízení Škody servisům. Říkali mi v servisu, ať donesu důkaz. Ne jen že někdo povídal, jestli mi rozumíte (cením si Vašich názorů). Žádnej důkaz jim nenos, ale pošli mail do škodovky se jménem servisu, kde to na tebe zkouší a uvidíš že to najednou budou vědět Jj, přesně tak a nebo prubni jinej servis, kde budou vstřícnější. BTW: Škodovka posílá svá nařízení přímo všem servisům. Kdybys měl nosit důkaz, to bys to nařízení musel mít od Škody nebo od jiného servisu. A to je přece postavené na hlavu, to není Tvoje starost. Prubni to jinde nebo i klidně namailuj do Škody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Pls radu: byl jsem teď v servisu na garančce se ségřinou Fabkou. Řekl jsem, že chci namontovat odporový drát a oni řekli, že to bude stát 500,-. Auto je v záruce, takže jsem začal nadávat a oni, že to udělají zadarmo. Co si o tom myslíte?A teď k věci: kolik by stál kůží obš. volant tady na fóru na fabku (jestli to jde i s tím krytem od bagu) a kolik stojí zástěrky (přední+zadní, příp. zda jsou stejné). Děkuju moc Hovorite, ze ste chcel namontovat odporovy drat. Prekpokladam, ze ide o od.drat na predne svietidla. Ako sa da zistit, ci ho mam vo Fabule (MR2006). D ivo Ivo: Přesně tak, jde o odporový drát k předním tlumeným světlům, kterým se eliminovalo časté odcházení žárovek H7 do věčných lovišť. Stačí otevřít kapotu a oddělat kryt některého předního světlometu. Jde to rukou, viz. návod - výměna žárovky. No a ten odporový drát se vkládal mezi patici žárovky a patici přívodního kabelu, co jde k žárovce z výroby. Pokud tedy dráty, které jdou z patice nasazení na žárovce nejsou ničím přerušeny (tou druhou paticí), tak tam odporový drát vložený nemáš. Otázkou je, jestli už jej nově (u MR 06) neobsahuje vedení standardně, z výroby. To netuším, ale předpokládám, že asi ne, protože já mám MR05, srpen a tvrdili mi, že problém praskajících žárovek je už dávno vyřešen, jenže mě H7 taky odcházeli a tak mi tam ty odporové drátky dali grátis, v rámci záruky. Předpokládám tedy, že kdyby tam už jedny byly zakomponované v kabeláži z výroby, tak by mi tam ty druhé asi necpali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Len na okraj, nie je to odporový drôt. Ten by sa značne zahrieval a znižoval by jas žiaroviek aj keď to nie je potrebné. V tom kúsku kábla je triak alebo niečo podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Otázkou je, jestli už jej nově (u MR 06) neobsahuje vedení standardně, z výroby. To netuším, ale předpokládám, že asi ne, protože já mám MR05, srpen a tvrdili mi, že problém praskajících žárovek je už dávno vyřešen, jenže mě H7 taky odcházeli a tak mi tam ty odporové drátky dali grátis, v rámci záruky. Předpokládám tedy, že kdyby tam už jedny byly zakomponované v kabeláži z výroby, tak by mi tam ty druhé asi necpali něco s tím asi provedli, protože mě na 2001 odcházeli jedna za druhou a na mr05 v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.