Gus Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 mám špatnej mikrospínač na zámku dveří řidiče na rozsvicování pozičky ve dveřích a kontrolky na palubce.dá se někde sehnat originál nebo tam pasuje jinej? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathykral Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 na originál zapomeň. snažil jsem se ho shánět, ale dodavatel ho dodává jen výrobci zámků a ten nemá zájem jej odprodat. Většinou je ještě poškozen plast na té západce zámku, takže i kdyby jsi dal nový tak jej brzo odrovnáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 mám špatnej mikrospínač na zámku dveří řidiče na rozsvicování pozičky ve dveřích a kontrolky na palubce.dá se někde sehnat originál nebo tam pasuje jinej?dík Ahoj, origo neseženeš, ale v GM v Brně jsem koupil obdobný za cca 17,-Kč . Pro upevnění se musí mírně upravit jehlovým pilníkem uchycení v zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Našel jsem ještě účtenku prodejna GM Brno Na kolišti kat č. 631085 P-8175A cena 17,- nebo mělo by to bý i www.gme.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Našel jsem ještě účtenku prodejna GM Brno Na kolišti kat č. 631085 P-8175A cena 17,- nebo mělo by to bý i www.gme.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 tusim ze COSBI dela repas tehle vecicek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kk Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 On COSBY sídlí někde u Kopřivnice a tam je firma,která vyrábí zámky do dveří,tak asi tam něco od nich pasuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Pasuje tam aj iny ako origo...Repas je mozny aj u mna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.