mpavlik Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Mam dva ovladace zrcatek. Na jednom je prepinani L - Vyhrev - R, oznaceni je 6Y1 959 565E Na druhem je prepinani Vyhrev - L+R - R, oznaceni 6Y1 959 650 V aute mam ten prvni typ, protoze jsem vsak pri sundavani dveri ulomil tu ftipnou packu, tak jsem sehnal novy ovladac - ten druhy. No a po zapojeni to nefunguje. V cem je zrada? Da se to prepinovat, nebo je to ovladany uplne jinak. Osobne se mi libi spise ten druhy typ, ale na funkci to nema vliv, takze to zvladnu i s tim puvodnim . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 a co nefunguje? ten prvy sa nastavuje osobitne lave a osobitne prave zrkadielko. tym druhym nastavujes najskor lave aj s pravym a potom osobitne prave. vyhoda druheho je v tom ze ked cuvas k obrubniku, naraz si sklopis obe zrkadielka dolu na kolesa a potom ich naraz vratis do povodnej polohy. mne vyhovuje druhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 no ja nechcem moc filozofovat ale:D:D:D brat ma na oktavke ten prvy typ a ked da na L tak ovlada obe zrkadla a ked da na R tak len prave, my mame na fabke ten druhy tym a ovlada L+R pbe a ked dame na R tak len prave...cize oba tie ovladace funguju rovnako len su inak znacene...ten prvy ma poradie zvrchu L vyhrievanie R a druhy vyhrievanie L+R a R...neviem ja len ze takto som sa s tmy stretol ja...nebude zrada v tom poradi akom to je? zeby inak piny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.