davidd Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 z nicoho nic zacala svitit kontrolka oleja na cerveno, pozeral som olej a je v polke rysky, co moze byt najpravdepodobnejsia chyba potreboval by som poradit lebo mam ist na dlhsiu trasu, mam motor 1,4MPI AME 50kW rv 2000 diki moc vopred za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Už se to tu řešilo. Zkus prvně čidlo a dráty k němu, někdy upadnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 jj zkus to čidlo, u mě to bylo právě jím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidd Vloženo 14. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Už se to tu řešilo.Zkus prvně čidlo a dráty k němu, někdy upadnou. myslite vypadnuty kablik? a kde sa nachadza to cidlo aby som nemusel bludit po motore d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 tak nevím, ale asi na různých motorech bude jinde, já mám 1,4 16V 74kw a je když se koukneš zepředu přímo veprostřed dá se říct, nejde přehládnout. A u mě bylo to čidlo vadný, takže jsem ho musel vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidd Vloženo 15. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 tak nevím, ale asi na různých motorech bude jinde, já mám 1,4 16V 74kw a je když se koukneš zepředu přímo veprostřed dá se říct, nejde přehládnout. A u mě bylo to čidlo vadný, takže jsem ho musel vyměnit. ta zavada sa prejavi iba v zakrutach a po par sekundach tak 30s poblikava kontrolka a potom zhasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Jo, dělalo to jen občas, někdy to přestalo po chvíli samo, někdy to přestalo po vypnutí a znovunastartování motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.