kukinop Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Dobrý deň, Dnes som si si všimol na svojej octavii, r.v97 1.6 55kW zvláštny zvuk od motoru. Jedná sa o zvuk, pripominajúci škripanie, alebo sičanie. Zvuk nieje moc silný, ale tým, že je odhadom vyžšie frekvenčene položený, než bežný zvuk motoru. Tak som ho počul. Rozvody na aute boli menené, asi pred 5 tisicmi km, bol menený aj rozvod alternátoru.Odhadom zvuk ide od alternátoru, ale kludne by mohol ísť aj od rozvodov. Stretli ste sa prosím s niečim takým podobným? Je možné, aby to šlo od alternátoru? Ten zvuk som nikdy predtým v aute nepočul. Druhá moja otázka smeruje na niečo na počet najazdených km. Podľa tachometru by malo mať auto najazdených 160 000 km. Podľa protokolu od servisákov v škode má najazdených asi 80 000 km. Servisáci mi tvrdia, že motor je vo veľmi dobrom stave, na to aby mal 160 000 km. Viete kde na počítačovej jednotke je uložené informácia o počte km? a ako je možná, táto nezrovnalosť ( vypadá, to ako keby to majiteľ predomnou pretáčal na druhú stranu ). Vopred ďakujem za odpoveďe, S pozdravom, kukino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderPaul Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Ahoj, právě mam tento problém stejný jako ty.. Rozvody měněny před asi 3tisici.. Bohužel ti musim říci že u mě to dělá alternátor.. Shoď klinový řemen z Alternatoru a pokud to přestane Víš jistě že ti brzo odejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Viete kde na počítačovej jednotke je uložené informácia o počte km? a ako je možná, táto nezrovnalosť ( vypadá, to ako keby to majiteľ predomnou pretáčal na druhú stranu ). Nooo jenom co jsem uz nekde cetl, predface octy nemaji pocitadlo v RJ motoru, takze se z auta asi nic moc presnejsiho nedozvis nez co vidis na budikach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.