boobika Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 čau poslední dobou jsem si začal všímat divného chování předních světel. když jedu v noci a přepnu z dálek na potkávací a předemnou se objeví nějaké světlo (auto, sloupy apod.), tak cosi cvakne z míst panelu s relátky a potkávací světla se ještě trochu ztlumí. když to proti světlo zmizí, světla se trochu zesílí. tak a teď mi někdo tohle objasněte, protože u fábie z 2002 je nějaký inteligentní systém tohoto ražení snad blbost, ale vzal jsem do auta i nezávislé pozorovatele, kteří mi potvrdili úplně to stejné. dokonce jsem auto půjčil druhému, abych ho nějak neovlivňoval a zas mi to potvrdil. jsem z toho zmatený jak goro před tokiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 to je nejaka blbost. muselo by tam byt cidlo. nemontoval si nahodou stmievacie spatne zrkadlo? to ma cidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 15. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 to je nejaka blbost. muselo by tam byt cidlo. nemontoval si nahodou stmievacie spatne zrkadlo? to ma cidlo. auto mám cca 3 týdny a je v úplně sériovém stavu jak ho dovezli z D zrcátko je asi obyč. protože má páčku na přesunutí polohy proti osvětlení zezadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.