boobika Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 čau poslední dobou jsem si začal všímat divného chování předních světel. když jedu v noci a přepnu z dálek na potkávací a předemnou se objeví nějaké světlo (auto, sloupy apod.), tak cosi cvakne z míst panelu s relátky a potkávací světla se ještě trochu ztlumí. když to proti světlo zmizí, světla se trochu zesílí. tak a teď mi někdo tohle objasněte, protože u fábie z 2002 je nějaký inteligentní systém tohoto ražení snad blbost, ale vzal jsem do auta i nezávislé pozorovatele, kteří mi potvrdili úplně to stejné. dokonce jsem auto půjčil druhému, abych ho nějak neovlivňoval a zas mi to potvrdil. jsem z toho zmatený jak goro před tokiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 to je nejaka blbost. muselo by tam byt cidlo. nemontoval si nahodou stmievacie spatne zrkadlo? to ma cidlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boobika Posted August 15, 2009 Author Share Posted August 15, 2009 to je nejaka blbost. muselo by tam byt cidlo. nemontoval si nahodou stmievacie spatne zrkadlo? to ma cidlo. auto mám cca 3 týdny a je v úplně sériovém stavu jak ho dovezli z D zrcátko je asi obyč. protože má páčku na přesunutí polohy proti osvětlení zezadu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts