Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám takový problém přemluvil sem kamaráda at si dá plyn do své Audi 4 1,8t. Vše v pořádku spotřeba příznivých 12l, na benzin byla 10l takže bych řekl v normálu jen výkon nějak ubyl teda na lpg:( Pořád si stěžoval a tak sme to zkoušeli změřit a rozdíl 0-100 je cca 3 vteřiny což se mi zdá i dost. Motor se na plyn nějak nechce nechat točit. Má tam Stag4 tak sem uvažoval že by to mohla být chudá směs , ale v servisu mu řekli, že oni ví kolik by to mělo být nastaveno a že to tak je takže s tím nic dělat nebudou dokonce nebyl ani na dodatečné seštelování po cca 1500km, jak sem byl já. Nemáte někdo zkušenosti s tímto motorem? Je ten úbytek výkonu normální?

Mám takový problém přemluvil sem kamaráda at si dá plyn do své Audi 4 1,8t. Vše v pořádku spotřeba příznivých 12l, na benzin byla 10l takže bych řekl v normálu jen výkon nějak ubyl teda na lpg:( Pořád si stěžoval a tak sme to zkoušeli změřit a rozdíl 0-100 je cca 3 vteřiny což se mi zdá i dost. Motor se na plyn nějak nechce nechat točit. Má tam Stag4 tak sem uvažoval že by to mohla být chudá směs , ale v servisu mu řekli, že oni ví kolik by to mělo být nastaveno a že to tak je takže s tím nic dělat nebudou dokonce nebyl ani na dodatečné seštelování po cca 1500km, jak sem byl já. Nemáte někdo zkušenosti s tímto motorem? Je ten úbytek výkonu normální?

Ja mam znameho co ma Octavii 1.8T na lpg, naježděno 190 tis.km a žadny problem nebo ubytek vykonu nepozoroval,asi je to hodně o dilně ktera to montuje a hlavně o seřizeni a to bohužel moc lidi neumi,hodně dilen jen shrabne penize a vyskytneli jse nějaky problem tak od toho dava ruce pryč-bohužel :aggressive: A to tvrdim i z vlastni zkušenosti taky jsem toho s LPG zažil...... :kuk:

• Autor

A neznáš náhodou někoho tam u vás , kdo by se na to mohl podívat ? Kamarád dělá v Hyundai tak přes týden by to mohl zkusit zkonzultovat.

A neznáš náhodou někoho tam u vás , kdo by se na to mohl podívat ? Kamarád dělá v Hyundai tak přes týden by to mohl zkusit zkonzultovat.

Tak hodně dobry servis je v Novém Jíčině-HV gas-lpgauto.cz,ale nevim jestli dělaji ten jeho system ale jsou fakt šikovni,mi pomohli s problemem u Elpigazu ktery jsem řešil skoro pul roku :feve: ,tak at zkusi když tak zajet tam.A kdo mu to dělal někdo z okoli frydku?

• Autor

Nn auto-plyn centrum zlin. Ale zkusím mu poslat ten Jičín at tam zavolá a zistí co a jak.

Turbo chodí ůplně stejně ja ko na benzín, musí být udělané ale od základu jinak, tzn. silný reduktor, trubka od nádrže dopředu o průměru 8 ne 6, apak hodně záleží na tom, jak je to najeté,co jsme tu dělali 1.8 T jak Octy, tak Superby tak s nimi nebyl žádný problém, seřizujem každé auto do 2000 km, abychom viděli jak si sedne reduktor a jestli se neodlaďuje, u mě je to podmínka záruky....

Nn auto-plyn centrum zlin. Ale zkusím mu poslat ten Jičín at tam zavolá a zistí co a jak.

Jasně at to zkusi tam a uvidi,snad to daji dohromady.Když tak pak dej vědět jak dopadl

Odkud jste....? Možná pomůžu, možná nepomůžu....jedině zkusit napichnout a uvidí se.

Ale do zlína je to od nás 50km, což je poměrně dost km. Autogas Bzenec

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.