rogerer Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 (editace) Jen aby, zatím je klid, doufám stále v zítřek tak už jim volej, snad ti to slibili do Vanoc ne :-) Chjo kez by to auto vonelo vevnitr novotou naporad :-D :-D edit: jo jeste me vadi ten jedenton klaksonu - to je horsi jak u 120ky....doufam ze to jde nejak vymenit za vicetonej,.... Editováno: 22. Prosinec 2009, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Po obědě jedeme zjistit situaci, jsem hodně zvědavej jestli to klapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Základ je sice subjektivni, ale nizsi vybava nez na urovni Plusu je podle me dneska uz hodne velkej extrem. Co sem se bavil pri prodeji OI v bazaru s vykupcim, tak o Fabie a Octavie je sice zajem, ale jakmile to nema aspon centralni zamykani, el. vokynka vpredu a hlavne klimatizaci, tak jde cena dolu a doba prodeje se hodne protahuje. Tak s tímto souhlasím, já už tady ty prvky výbavy považuju taky za standard v dnešních autech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Fotky pouze mobilem. Příští týden budou lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 červena+sportpaket :palec2: .tak at děla jen radost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 červená sluší. na základních FII ju nemůžu vidět, ale na R, Touru nebo třeby Yetim mňam mňam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 S barvičkou jsem opravdu spokojený, jsem rád že to vyhrála Corrida před stříbrnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Fotky pouze mobilem. Příští týden budou lepší Kraasa tak bude do vanoc nebo az mezi svatkama?Ty kola moc pekny:) :-) to all: Btw jak zjistim co v tom mam za olej tj znacku a specifikaci, co tam dolejt v pripade ubytku?Shell,Mobil bo je to fuk?nikde zadna nalepka,prodejce taky nevedel jen vim ze mam promenlive intervaly a long life :-D ale specifikaci vubec nevim...uz se pomalu asi presunu do topicu O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Bude až příští týden Díky svátkům se to ještě krapet protáhne. Ale tak jsem spokojenej, vím kde stojí a můžu se na ni jezdit dívat přes bránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Gratulace a červená je na tourku pro mě asi nej barva.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Fotky pouze mobilem. Příští týden budou lepší Další fešanda a ta barva... Tajk ať je brzo doma a slouží ke spokojenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 a je doma holka :-) pekne voni novotou mnam :-)Dnes sem hned najel 200km (100 okresky, 100 dalnice - 120kmh) a prumerna spotreba 5,6 - max otacky 2500-2800 :-) a jede nadherne :-), jediny co mi dela problem je preposilovana brzda, ktera se macka skoro tak lehce jak spojka :-D, a pak ten podivuhodny system odemykani a zamykani vicka nadrze :-D, - zimni gumy od skofinu - Polarisky 2, letni Pirrely :-) rychlofota: fotky Hmm..hezká, hodně šťastných kilometrů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tour46 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Děkuju Moc pěkná at slouží,od října mám tu samou, chci se zeptat všech nových majitelů Tourek Tdi ,za posledních čtrnáct dní jsem už tříkrat nenastartoval vždy až na pátý šestý pokus a to vždy když auto stojí víc jak 24hod.Pří startování je dost hlučný podávací čerpadlo,nema někdo z vás podobný problém, v pondělí chci navštívit servis tak jsem zvědavej kde udělali soudruzi z NDRchybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 to tour46: zatim startuje bez problemu. a neni to naftou? treba si natankoval nejakej humus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendy Mates Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 (editace) Taky nemám problém se studenými starty, byly u nás mrazy kolem -20C a v pohodě na první otočení. Tankuji Vervu + VIF . Editováno: 25. Prosinec 2009, autor: Vendy Mates Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tour46 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 to tour46:zatim startuje bez problemu. a neni to naftou? treba si natankoval nejakej humus Tankuju pouze u SHELL a i mně to mrazech chytá a jede perfektně, akorat to nestartuje když auto den a více stojí. Asi bude špatný zpětný ventilek a padá nafta a trochu se to jako zavzdušní ,potom to chytne až na pátý šestý pokus a opět startuje napoprvé.Dnes jsem kontroloval cele potrubí od nádrže až po motor a vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Zdravim, a ja bych se chtel zeptat jestli je normalni celkem hlasity aerodynamicky svist zacinajici od nejakych 100kmh - prisuzuju to tem zrcatkam z R/FII....na starsich OI to tak nesvisti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tour46 Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Zdravim, a ja bych se chtel zeptat jestli je normalni celkem hlasity aerodynamicky svist zacinajici od nejakych 100kmh - prisuzuju to tem zrcatkam z R/FII....na starsich OI to tak nesvisti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tour46 Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Zdravim, a ja bych se chtel zeptat jestli je normalni celkem hlasity aerodynamicky svist zacinajici od nejakych 100kmh - prisuzuju to tem zrcatkam z R/FII....na starsich OI to tak nesvisti... Skus odšroubovat anténu,já jsem ji vymněnil za hladkou a je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 (editace) Skus odšroubovat anténu,já jsem ji vymněnil za hladkou a je to OK. Me prodejce rikal ze nejde odsroubovat :-D ze to je naka novinka ci co kvuli zlodejum a do mycky Ze se ma jen povolit a sklapet....navic to svisteni mi prijde zepredu a ne zezadu nevim takze to svisteni je normal jo?:-D Editováno: 26. Prosinec 2009, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Dej si víc nahlas rádio a určitě to bude lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Jojo dobra rada nad zlato... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Jojo dobra rada nad zlato... :smich: Haha :-) no pokud je to tema zrcadlama pak nechapu proc je tam davali:-) -ve FII a R je lepsi tesneni dveri tak proto to tak asi nesvisti,navic maj pitomej tvar takze se furt spinej :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Jojo dobra rada nad zlato... :smich: Já to myslel jako dobře míněnou radu Co se špiní, celé zrcátko nebo hodně skla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.