bartasek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 mám dotaz, u octávky ( 1.9 TDI 81 kw Combi, rv 2001, najeto asi 150 tisíc km ) mi při zařazeném 4-tém stupni mezi otáčkami 1950-2050 (nebo mezi rychlostí 75-80 km/h) mi silně vibruje řadící páka a je slyčet takoví kolísaví ("převalovací") zvuk (je to jakoby z pravé části vozu). Dělá to jenom na tu 4-ku a u těch otáček. netušíte co by to mohlo být? Nějaké uložené motoru či převodovky, převodovka samotná atd. Nesetkal se s tím někdo? Děkuji za info, martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladko1307 Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 mám dotaz, u octávky ( 1.9 TDI 81 kw Combi, rv 2001, najeto asi 150 tisíc km ) mi při zařazeném 4-tém stupni mezi otáčkami 1950-2050 (nebo mezi rychlostí 75-80 km/h) mi silně vibruje řadící páka a je slyčet takoví kolísaví ("převalovací") zvuk (je to jakoby z pravé části vozu). Dělá to jenom na tu 4-ku a u těch otáček. netušíte co by to mohlo být? Nějaké uložené motoru či převodovky, převodovka samotná atd. Nesetkal se s tím někdo? Děkuji za info, martin ja som to taktiež postrehol mám 1.6i 74KW a neviem čo to tam môže vibrovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmelak Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 mám dotaz, u octávky ( 1.9 TDI 81 kw Combi, rv 2001, najeto asi 150 tisíc km ) mi při zařazeném 4-tém stupni mezi otáčkami 1950-2050 (nebo mezi rychlostí 75-80 km/h) mi silně vibruje řadící páka a je slyčet takoví kolísaví ("převalovací") zvuk (je to jakoby z pravé části vozu). Dělá to jenom na tu 4-ku a u těch otáček. netušíte co by to mohlo být? Nějaké uložené motoru či převodovky, převodovka samotná atd. Nesetkal se s tím někdo? Děkuji za info, martin mám ten samý problém, vypadá to na pravý silentblok uložení motoru(u řidiče)! když s motorem zahýbáš , tak jde docela dobře poznat. sám jsem zvědavý jestli po výměně vibrace zmizí. zkus se podívat i na ostatní témata uložení motoru, je toho na fóru docela dost. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=41166 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmelak Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 silentblok vyměněný, ale bohužel výsledek není 100%. motor se sice ani nehne, ale vibrace v menší míře zůstaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krs Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 zdarec,,, ja som mal rovnaky problem,,,ale nejak nebol cas to riesit,,,tak som s tym jazdil aj dalej a robilo mi to asi tak 5000 km ,,,potom z nicoho nic prestalo....neviem,co to robilo,,,ale hlavne,ze je to prec...a este pri tom som nemohol dobre zaradit rychlost,akoby mi to vyskakovalo...teraz sa mi stava,,,ze nejde na prvykrat zaradit jednotka,,,akokeby tam zuby nepasovali.... ak niekto ma dake info,,,co mohlo sposobit ,ze to prestalo,,,dajte vediet dik,,, krs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FesterM Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Mne to tiež vybrovalo pri určitých otáčkach a chyba bola vo výfuku. Boli tam diery a netesnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.