Vlastič Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Ahojte, na ofico škodováckých stránkách jsem zjistil, že do okty tour začali dávat nový volant - prakticky totožný jako v oktávce II po faceliftu - nevíte někdo, jestli je to nějaký poslední výkřik, nebo jestli je to u všech MR2010? Případně jestli už ho tady na fóru někdo umí sehnat? Koukal jsem, že ceny u tourek šly podstatně dolů - u vozů ihned k dodání už okolo 245000 vč. DPH!! A ta "nová" Tour Trumf je uváděná za 269000, přičemž jediná změna je volant. znamená to, že si ho ve škodovce cení na cca 25000 a to mi přijde fakt hoooodně. ) Tak umíte ho někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 18. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 ...respektive myslíte, že auta uvedená mezi vozy ihned k dodání okolo těch 245000Kč už tento volant mají??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 a to sa preco neopytas predajcu? a preco needitujes svoj prispevok? koli volantu ides kupovat nove auto? vsetky volanty sa daju zohnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will83 Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 ...respektive myslíte, že auta uvedená mezi vozy ihned k dodání okolo těch 245000Kč už tento volant mají??? Nový typ volantu se do Tourek začal osazovat od nového modelového roku který začal tuším v květnu. Další změna jsou zrcátka, osazují se kulatější z Fábie II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 26. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Nový typ volantu se do Tourek začal osazovat od nového modelového roku který začal tuším v květnu. Další změna jsou zrcátka, osazují se kulatější z Fábie II. Díky za info. Myslel jsem to přesně tak. Zatím vážně neuvažuju o koupi, ale vím, že tady se pohybují machři, proto jsem vznesl dotaz sem. A předřečníkovi nad willem83 sa týmto ospravedlňujem, ak sa ho moj dotaz hoci ako osobne dotýka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 26. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Díky za info. Myslel jsem to přesně tak. Zatím vážně neuvažuju o koupi, ale vím, že tady se pohybují machři, proto jsem vznesl dotaz sem. A předřečníkovi nad willem83 sa týmto ospravedlňujem, ak sa ho moj dotaz hoci ako osobne dotýka. ... a přeci jen, kdyby ta mírně "modernizovaná" tourka byla k mání za stejnou cenu jako aktuální skladové, které mají starý volant a zrcátka, asi vím sám, co bych volil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 ... a přeci jen, kdyby ta mírně "modernizovaná" tourka byla k mání za stejnou cenu jako aktuální skladové, které mají starý volant a zrcátka, asi vím sám, co bych volil. V pátek jsem si objednal funglovku O1 trumf, má volant a zrcátka dle popisu výše už v základní výbavě... Objednal jsem si hafo věcí navíc,(rádio, construct,paket pro špatné cesty, střešní okno) - atuosalon mi dal ještě 10 tkč slevu, takže vyšla na hooodně příjemných 330 tkč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 V pátek jsem si objednal funglovku O1 trumf, má volant a zrcátka dle popisu výše už v základní výbavě...Objednal jsem si hafo věcí navíc,(rádio, construct,paket pro špatné cesty, střešní okno) - atuosalon mi dal ještě 10 tkč slevu, takže vyšla na hooodně příjemných 330 tkč.. motor a kombík ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 6. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2009 V pátek jsem si objednal funglovku O1 trumf, má volant a zrcátka dle popisu výše už v základní výbavě...Objednal jsem si hafo věcí navíc,(rádio, construct,paket pro špatné cesty, střešní okno) - atuosalon mi dal ještě 10 tkč slevu, takže vyšla na hooodně příjemných 330 tkč.. jo, taky už s tím vážně koketuju - mailuju si s asi 4 autosalónama a porovnávám nabídky - poměrně dost velký cenový rozptyl za totéž. Ale snaží se všichni a móóć 30000 dolů při financování škofinem, 15900 zákaznická sleva, metalíza v ceně, teď od září zimní kola v ceně atd. atd. Příští týden asi objednám. Zatím nejlepší nabídka za 253750 a je v tom metalíza (8900), centrál s DO (4000), rezerva (1200), mlhovky (3000), klima a sunset zdarma, přední okna a zrcátka v el., koberce a povinná výbava zdarma. Plus construct za 6500, takže celkem okolo 260000. Kdybyste někdo věděl o levnější nabídce, dejte vědět ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Jaký v tom máš motor? A je to krátká nebo kombi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 jo, taky už s tím vážně koketuju - mailuju si s asi 4 autosalónama a porovnávám nabídky - poměrně dost velký cenový rozptyl za totéž. Ale snaží se všichni a móóć 30000 dolů při financování škofinem, 15900 zákaznická sleva, metalíza v ceně, teď od září zimní kola v ceně atd. atd. Příští týden asi objednám. Zatím nejlepší nabídka za 253750 a je v tom metalíza (8900), centrál s DO (4000), rezerva (1200), mlhovky (3000), klima a sunset zdarma, přední okna a zrcátka v el., koberce a povinná výbava zdarma. Plus construct za 6500, takže celkem okolo 260000. Kdybyste někdo věděl o levnější nabídce, dejte vědět ) slušná cena, já dal v květnu za 1,6 krátkou, balíček Plus, loketku, mlhovky, zástěrky, relé d.svícení - k tomu rádio za 1000,- , gumové koberce a výbava zdarma (rezerva byla ještě standart) celkem 300000. Dodělal jsem Defend za 5500 a tažné 2600. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Jaký v tom máš motor? A je to krátká nebo kombi? krátká 1,6 75 Kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hupy Frud Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 krátká 1,6 75 Kw Má to maxidot? Kombajn by vyšel asi o 30 víc, je tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 ale na netu jsou zajímavý nabídky.... např. http://www.skoda-auto.com/moss-cze/service...l.htm?id=175813 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 pekna barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Má to maxidot? Kombajn by vyšel asi o 30 víc, je tak? maxidot to nemá, kombajn cca 30 víc, jak říkáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 ale na netu jsou zajímavý nabídky.... např. http://www.skoda-auto.com/moss-cze/service...l.htm?id=175813 to máš pravdu, ale nikde nemaj káru s "paketem pro špatný cesty" - což já požaduji... Ptal jsem se jednoho týpka z autosalou, kolik by stálo přerobení skladového vozu a o začal něco o 100 tisících navíc.(jantar ) ...v neautorizovaném servisu bys instalací přišel o záruku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.