sjarin Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 ahoj chlapi, mam prosbu. Kdyz zavru dvere kufru ( combi ) tak mi porad sviti ty dve svetylka co jsou vevnitr v kufru. Uz sem jednou tady na foru narazil na foto navod na opravu toho spinace co je nad zamkem ve dverich, ze to je pry tim a je to casta zavada. Ale ani po usilovnem hledani sem to tady podruhy uz nenesel. Muze mi prosim nekdo pomoct kdo to uz delal a nebo jestli nekdo nevi kde ten navod je ?? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjarin Vloženo 25. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 vyřešeno a návod nalezen ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Aspon napis, ako si to vyriesil, aby sa aj dalsi mohli poucit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 mám problém taky,štáva mi jde,mikrospínač funguje,dráty zvoní a světla nesvítí,že by komfortka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Tady je návod: Osvětlení kufru O1 combi - nechce zhasnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Bráchovi na fabii svítí taky a předpokládám že spínačem v zámku to není jelikož odpojim kabeláž a ono to svítí pořád, a ted mi někdo poraďte co stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speakman Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 (editace) tak já mám jiný problém s osvětlením v kufru,svítí mi pouze když mám zmáčknutý tlačítko nebo jak to napsat na otvírání kufru.kde je problém a jak to opravit?předem díky Editováno: 9. Říjen 2009, autor: speakman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Nevím, jestli jsem jen smolař, ale mě to svítilo, protože praskla bílá plastová páčka, která tlačí na klobouček, přiléhající na mikrospínač. Před lety jsem to vteřinkou jen "spravil na hulváta", takže jsem to teď musel vteřinkou a kouskem látky zalaminovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.