Přejít na obsah

Částečné zprovoznění indikace otevřených dveří na maxidotu s 799AH

tomina

Doporučené příspěvky

Včera jsem se hrabal v autě, protože jsem chtěl trošku zpřehlednit kabeláž k věcem, který mám ve svý Octe doděláváný, zjistil jsem, že tam toho mam docela dost a je v tom hroznej bordel (samozatmavovací zrcátko, relé denního svícení, kabely k muzice, světýlko ze Supa, D-Dot...). Jelikož mam budiky s maxikem a komfortku 2,5g, nefunguje mi zobrazování autíčka na displeji. Zkusil jsem nakódovat budíky, jako bych měl signalizaci otevřených dveří a potom jsem vyvedl z budíků ze zelený svorkovnice pin T32b/22 a pokud ho ukostřím, na displeji se objeví autíčko a indikuje otevřenou kapotu. Drát jsem připojil na komfortku na pin T23a/15 je to fialový drát. No a ted se autíčko zobrazí, když mám otevřenej kufr a protože mám blbě zapojenej alarm (chybí tam dioda), zobrazí se i když mam otevřenou kapotu. Je to blbost, ale pro ty, kteří mají stejnou kombinaci jako já, to nemusí být k zahození.

Stejně tak jde tenhle pin spojit s kontaktem, který je uzemněný při otevření řidičových dveří, pak se auto ukáže po otevření těhle dveří. Mám takový pocit, že jsem někde viděl zapojení signalizace otevřených dveří pro auta s 2,5gen komfortu, ale pro Laurin a Klement, tyhle budíky měly snad kontrolku narozdíl od těch obyč zapojenou a komfortka byla propojena s budíkama ještě jednim drátem, jenže tohle schéma nemůžu nikde najít. Pokud by to tak bylo, šel by kontakt z komfotky propojit s kontaktem na budíkach a auto by se ukazalo při otevření jakýkoliv dveří, jen by nebylo poznat jaký dveře jsou oteřvený.

Editováno: , autor: olisoft
Nadpis upraveny ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...