Marcelus Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Zdravim, kluci po montování nových dveří a blatníku mi při jízdě jde z té strany strašný hluk. Nevíte jestli byla mezi podběhem a kastlí nějaká výplň? Případně někde ve dveřích za stahovačkou? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Mas zle napasovany blatnik aj dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelus Vloženo 21. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Mas zle napasovany blatnik aj dvere. Není to, že by to o sebe bouchalo nebo se nějak třelo. Jde slyšet jízda, motor, déšť a tak.. Ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 (editace) Mas to zle napasovane!!!! Plastovy podblatnik tam mas????+plast vo vnutri blatniku. Editováno: 23. Srpen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelus Vloženo 23. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Mas to zle napasovane!!!! Plastovy podblatnik tam mas????+plast vo vnutri blatniku. Vidíš ten plast ve vnitřku mě nenapadl.. Kouknu a dám vědět, zatim díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matesangello Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Dobrý den. Chci poprosit o radu nebo zkušenost. Máme problém na Octavia 1, 74 Kw, motor AKL. Při přejetí nerovností na silnici ,se z pravé zadní části interiéru ozývá takové umělohmotné chrastění. Se synem jsme demontovali tapecírung z pravých zadních dveří, boční tapecírung před zadním oknem, tapecírung stropu u antény , zkontrolovali upevnění umělohmotných pacek, případně opravili jejich upevnění, vše namontovali zpět, ale chrastí to dál.Dokonce jsem si po demontáži tapecírungu sedl na zadní sedadlo a při jízdě poslouchal ,odkud se ten protivný zvuk ozývá, ale místo jsem nenatypoval.Syn,který s autem jezdí říká,že chrastění je čím dál tím větší ale už nevíme co by jsme zkontrolovali. Prověřovali jsme i kufr na pravé straně ale i tam vše drží jak má,kamarád řešil tento problém taky, ale po nějaké době se mu chrastění ztratilo, rozebíral tapec jako my, ale marně. Nemáte prosím někdo typ co tam může chrastit? Tapec je upevněn řádně, kabely taky.Už nevíme kudy kam. Děkujeme za případné zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 může chrastit stahovačka okna. Mě např. při otevřeném okně spolujezdce v určité poloze drnčí stahovačka nebo okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matesangello Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 může chrastit stahovačka okna. Mě např. při otevřeném okně spolujezdce v určité poloze drnčí stahovačka nebo okno. Děkujeme za Typ kouknem na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 nebo můžou chrastit hlavové opěrky, případně také opěradla zadní.. je toho více a někdy to najít je problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.