juro sdi Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 (editace) Otazka pre odbornikov. Je mozne spravit el.okna na Octu1 r.v99 vybavaLX. Mam k dispozici komplet stahovacky aj s komfortkou (sada z jedneho auta). (799-L). Zaroven nepotrebujem vyuzivat plny komfort. Auto ma origo central z vyroby.( RJ centralu 1CO962258J). Da sa okruh na okna zapojit,tak aby som povodnu kabelaz na central zachoval? Budu el.okna fungovat,ked konektor do centralu zostane v kazdych dverach nezapojeny? Ta kabelaz k el.oknam ma na vystupnom konektore len napajanie reproduktora, dalej je tam +12V ,dalej asi +12V spinane a dva fialove vodice( asi CAN?). na vodicovom konektory je este sedo-modry vodic( ?). ZA AKEKOLVEK POSTREHY RADY A TIPY BUDEM VELMI POVDACNY. Editováno: 23. Srpen 2009, autor: juro sdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 (editace) Maš to jednoduché ak maš originál centrál tak vihoď dverne kabeláže, starú r.j. centrálu a daj tam druhe zväzky kabeláží, natiahni od stlpikov zvyšne kable ku komfortke pôvodne čo sa daju použiť prepinuj na novu koncovku komfortky a tu komfortku čo maš a všetko bude originál a ak maš teraz pridavne DO na centrál tak ho proste prepojiš na tu druhu čo namontuješ. A keby náhodou si nemal original centrál tak sa vôbec nič nedeje keď necháš všetko pôvodne a doťaháš druhé káble a zapojíš to osve, akurát ti nebude ovládať panel na dverách u vodiča centrála ale ak sa dobre posnažíš a naštuduješ schéma tak aj to ide spraviť už som to na jednej octávke takto presne riešil Hodne úspechu prajem pri práci Editováno: 23. Srpen 2009, autor: smreko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 23. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Vdaka za popis, ale este ma trochu trapi to, ze povodna komfortka ma 2-konektori a ta co je k el.stahovackam ma 1-konektor. Tu sadu som vymontoval z Octy r.v 98. V stlpikoch mam teraz 2 konektori,pretoze central ma instalaciu vedenu priamo do komfortky a druhy konektor ja na repro a nejake napajanie. Budu my motorceky centralu komunikovat s jednotlivymi dvernymi jednotkami? Viem,ze sa moc vypytujem,ale rad sa ucim,takze potrebujem informacie. Takze kabelaz co ide s komfortky priamo do motorcekov centralu vlastne uplne vyradim- motorceky budu ovladat dverne jednotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 23. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Pripajam fotky povodnej jednotky centralu a novej k el.oknam. -vlavo je jednotka k el.oknam (sada ma rok vyroby 98) -vprava je moja jednotka centralu(r.v99) -povodna jednotka ma 2 konektori -da sa povodna kabelaz dostat do jedneho konektora( vsetky zo sedeho budu asi na central,takze asi pojdu zrusit). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GolfinoIV Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 (editace) Ta centralova jednotka ma preto 2konektory lebo vsetky kable pre ovladanie zamkov info z mikrospinacov ide cez ne. Ta nova ma len jeden lebo tie motorceky na okna maju v sebe jednotky a tieto informacie idu po CAN-e Editováno: 23. Srpen 2009, autor: GolfinoIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 hlavní rozdíl je v číselném značení jednotek, i centrálová jednotka můž emíst totožný počet konektorů jak komfortka, v zásadě komfortky končí 799 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Tak myslím si že už by to malo byť jasne už ti len stačí presne schema zapojenia, šikovne ruky a hromadu trpezlivosti a môžeš sa dať do práce prajem hodne úspechov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 6. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Tak sa mi podarilo okna spojazdnit- zatial len v skusobnom zapojeni mimo auto.Podarilo sa mi aj prepojenie Can komunikacie. Na komfortke som napojil len napajacie okruhy a Can vystup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 No vidíš aký si šikovný keď chceš dostať to do auta už bude malina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.