Shvellanj Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Potřeboval bych poradit aspoň základ co je nejlepší na vylepšení podvozku aby se to v zatáčkách tak nenaklánělo. A zárověň potřebuju zvýhnout předek psalo se tu že když se pod tlumiče daj podložky tak se to trošku přitvrdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Přidáním nějakých podložek pod sériová péra nic nepřitvrdíš. Musím přiznat, že s těchto dvou neslučitelných požadavků jsem jsem trochu mimo... Vlastně by to šlo, nech si na zakázku vyrobit delší a např. o 25% tužší pružiny. Myslím že želzárny Prostějov disponují softem na takovou to individuelní výrobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Potřeboval bych poradit aspoň základ co je nejlepší na vylepšení podvozku aby se to v zatáčkách tak nenaklánělo. A zárověň potřebuju zvýhnout předek psalo se tu že když se pod tlumiče daj podložky tak se to trošku přitvrdí. když to zvedneš,tak ti to ztvrdne,na předek můžeš dát podložky origo-co se dávají na auta "s výbavou pro špatné cesty".ztvrdne to auto,ale počítej,že zase v zatáčkách kapku uskakuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 nejlepší jak přitvrdi auto jsou tlumiče s nastavitelnou tuhostí, Koni je má a nejsou tam špatné ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Chce to vyměnit většinu věcí za sportovnější, takže pružiny, tlumiče, sportovní silentbloky, stabilizátor, atd... = k čemu mi budou Koni a sportovní péra, když mám vymačkaný silentbloky, kuláky a auto mi lítá po silnici jak se mu zachce... Jenom podložkama to rozhodně neztvrdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.