cosby Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Tak nějak jsem uvažoval,že bych jednou podniknul takovou"aktivní dovču",tzn.trošku cestoval a využil půjčovny obytných aut-třebas- http://www.obytne-vozy.cz/vybava.php a jel někde.Jestli máte typ(já uvažoval o FR.Riviéře) na místa a další půjčovny tak sem s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Ja som skôr za karavan (obytný príves). Predsa len, ak máš príves, môžeš ho nechať v kempe a autom odskočíš niekam na výlet, resp. na nákup. A miesto ti v kempe zostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 (editace) Mě se líbí ty výklopné stany na auto !!!! :palec: , ale ta cena www.autostany.cz Editováno: 30. Srpen 2009, autor: Fire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 8. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2017 Pokúsim sa oživiť túto tému. Na dovolenkách vidieť viac sólo vozidiel ako súprav. Zaujímajú ma skúsenosti používateľov karavanov na dlhšie dovolenkové trasy, návratnosť investícií (skôr teoretická ako praktická), nárast spotreby, pomer výhody/nevýhody, užívateľské pohodlie. Zatiaľ však vidím viac mínusov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2017 http://www.caravan24.cz/news.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 8. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2017 Ten web mám dávnejšie prečítaný, ale z toho, čo ma zaujíma som tam našiel veľmi málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2017 Obojí má své +/- . Zkusil jsem dát do googlu.cz "karavan nebo obytnak" a porovnání je tam dost. Já mám karavan už nastálo postavený u řeky. [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.