Publikováno Srpen 23, 200916 r Nemáte někdo plánek elektrického zapojení (schéma) na výhřev čelního skla? Popřípadě seznam materiálu. Tlačítko na výhřev mám a okno je taky už nalepené.
Srpen 26, 200916 r Autor Díky móc. A ještě taková drobnost! Nevíte kdo by to zvládl zapojit v Praze nebo okolí? Jsem náročnej. Já vím.
Srpen 26, 200916 r Taky mě tohle téma zajímá - hlavně kdo by to zapojil - Jardo co ty na to ? Budu objednávat relátko a tlačítko - Jardo nemáš číslo toho relátka ? Upraveno Únor 7, 201312 r od žralok
Srpen 26, 200916 r Ahoj, zapojit by to nebyl problém. Horší je to s časem, toho moc nemám... A čísla dílů ti sem napíšu zítra.
Srpen 28, 200916 r Autor Relé 3U0 959 485 cca 417,-kč Spínač výhřevu 3U0 959 622 B98 cca 507,-kč Tak snad mi chybí jen konektory a šikovnej Pan elektrikář který by měl čas.
Září 1, 200916 r Autor Silové relé 3B0 951 253 cca 470,-kč A teď už jen ten šikovný Pan elektrikář!!! HALÓ! Najde se? Upraveno Září 1, 200916 r od žralok
Září 1, 200916 r Kdyby byl ten šikovný elektrikář, tak jsem taky zájemce - a kdyby nkdo chtěl sehnat ty díly, tak můžu i levněji Upraveno Únor 7, 201312 r od žralok
Září 3, 200916 r Autor To chápu. Ale ty jsi strašně daleko. Ale 25 až 28 září se budu pohybovat v okolí Olomouce. Přesněji v Unčovicích. Tak kdyby jsi byl tak ochotnej mi to zapojit tak bych se hlásil jako adept na zapojení.
Září 3, 200916 r máš materál ? k silovéme relé patici s napájecímy kabely ? nebo je potřeba vše nachystat ?
Září 7, 200915 r Autor Tak jaký materiál máš doma. A kolik mě bude stát to zapojení. Upraveno Prosinec 29, 200915 r od žralok
Září 9, 200915 r Kolko to asi cele vyde dohromady? cze Sklo + relatka + kabelaze + tlacitko? Ak mozte dajte aj zoznam vstkeho co teba.Isto sa to hodi pre vsetkych mat to pokope. Dakujem Upraveno Únor 7, 201312 r od žralok
Září 9, 200915 r Autor U relátek a spínače je napsaná cena a číslo dílu a cena okna je: zelené + výhřev + senzor - 13000,-kč s DPH. Když by se to dělalo při výměně čelního skla u nás v práci tak by tam byl jen doplatek za lepší sklo a to záleží na typu připojištění.
Září 29, 200915 r Autor Tak Páni elektrikáři!!! Kdo mi to zapojí. Zima se neomylně blíží. PROSÍM HELP
Říjen 1, 200915 r Když už sme u toho... tekonc akorát na výhřevu čelního skal makám a jen se chci zeptat majitelů, co mají výhřev origo. Po zapnutí výhřevu se sám po nějaké době deaktivuje nebo peče a smaži, dokud se manuálne, či vyndání klíčk, neshodí? ptám se pro to, že než laborovat s dalším relátkem a tahat kabely ke spínači atd, tak současně uvažuji o variantě zapojení paralelně s výhřevem zadního okna, kdy bych vzal jako spínací napětí výstup z relé ohřevu ZO a tím spínal 40A relé pro výhřev předního okna. Pravda, nemohl bych si cíleně vybírat, které okno odmrazovat, ale... je to tak moc důležité?.... jde mi jen o to, aby topné vedení v okně netrpělo delším zahřííváním, páč zapomenout se může a nevim, jak vám, ale mě se alespon opticky ohřev zadního okna sám po určité době nevypne (ač by měl, neb tato funkce byla již implementována i do nebožky Xantie HDi) Tedy?....
Říjen 1, 200915 r Autor Musí to být zapojené zvlášť. Zadní okno má málo drátů pro výhřev a po zapnutí se automaticky vypne po 20 minutách a čelní sklo těch drátů má daleko více a blíž u sebe tak se odmrazí rychleji a automaticky se vypne po 4 minutách.
Říjen 1, 200915 r A sakra... no, co se dá dělat. Tak vono zase nebude takovej problém časový relés píchnou . tranzistor, trim, kondík a resetovací relé... :-) Rozhodně ho nehodlám kupovat za takovej ranec. Pravda je taková, že jsem to dnes pospojoval a odběr ohřevu předního okna je značnej. už jen na výkonový kabeláži je ztráta kolem 6 wattů a to je to tahaný 2,5 postříbřenou Cu... Nerad se smiřuju s myšlenkou, že 40A výkonové relé asi nebude postačovat... :-) Nepočitám, že by to někdo věděl, ale hloupej, kdo se nezeptá. Origo switch na ohřev předního okna je mechanicky aretovaný či nikoliv? Ptám se kvůli konstrukci toho časovýho odpojovače. Díkes.
Říjen 8, 200915 r Mam takovej trapnej dotaz, ale kam se dava vypinac vyhrevu celniho skla? Sup ma misto na 4spinace - zadni sklo, ESP - ASR, predni park. asistent a kontrolka airbagu...nezbyva tam uz volna pozice...
Prosinec 29, 200915 r to tu trochu oživím, můžu poprosit, o číslo patice k napájecím kabelům a číslo napájecích kabelů? Potřeboval bych komplet tu kabeláž... Děkuji
Prosinec 29, 200915 r Autor Kdo by měl zájem tak budu mít ve čtvrtek 2 skla. Zelené se senzorem na stěrače a vyhřívané! Jedno je už zamluvené!
Únor 1, 201015 r Mam takovej trapnej dotaz, ale kam se dava vypinac vyhrevu celniho skla? Sup ma misto na 4spinace - zadni sklo, ESP - ASR, predni park. asistent a kontrolka airbagu...nezbyva tam uz volna pozice... Vpravo na hoře kde máš kontrolku na airbag.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.