Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Čágo,ten znak je 22 mm od spoda (měřeno od té chromované lišty a 55 mm z prava,tak utíkej měřit

Limited edition JRS:

post-9-1149711330.jpg

Limited edition JRS:

Fakt to k tomu ladí,asi se přidám :p

Čágo,ten znak je 22 mm od spoda (měřeno od té chromované lišty a 55 mm z prava,tak utíkej měřit

DAKUJEM VELMI PEKNE konecne mi to uz niekto zmeral dakujem este raz -_-

A ja jsem asi magor, sundal jsem TDI a hodil tam HTP .-)hold kazdy radsi neco jineho :p

To je taky dobrý ::' To jako děláš chudáka a pak když někdo jede a chce tě předjet tak na to šlápneš nebo co ?? :t

Podle mě ať si tam každý dá co chce ne?? ;)

2V///RS: Teda zase si mě pobavil...,že chceš přesně vědět výšku znaku no to je pecka...viz. pojistka ::' Nic ve zlém ale jsi asi fakt nemocný :smich: ...... -_-

Ne je to jen prirozena obrana :-)kdyz jedu volno s rodinkou tak si kazdy mysli ze se sotva vlecu tak me nikdo nenuti zavodit nebo tak a mam klidek a kdyz se nejaky nabuseny jezdec zacne lepit ve sve orezle felde na muj kufr tak mu parkrat zakourim a on pochopi .)))

Jinak pro recesi na krizovatkach neznam nic lepsiho .)Je to mozna detinske ale nekdy to je fajn pocit slyset ducajici vozy s hochy kteri maji levou ruku frajersky lozenou na volantu a chteji udelat dojem na svou 17 ti letou buchtu.)))a muj family wagen je celkem s prehledem bouchne.)) :smich::smich:

Do několika dnů nebo týdnů budu kupovat taky TDI a mám v záměru provést to samé-označit nápisem 1.2 HTP nebo podobným.....a důvod? Asi stejný co byl zmiňovanej-při klidné jízdě mít důvod se loudat a případnému frájovy ve vytuněným káďovi natrhnout prdel.... :p

Kluci, kdyby Vam nekomu doma zbylo 1,4 16V, mam zajem za nakou rozumnou cenu ;) Chci taky dat min, nez tam mam. A hlavne tam mam SLX, coz chci zmizet ;) Ale TDI tam davat neci, precejen je to benal a na Octavu davat HTP je zas moc podezrely ;)

Kluci, kdyby Vam nekomu doma zbylo 1,4 16V, mam zajem za nakou rozumnou cenu ;) Chci taky dat min, nez tam mam. A hlavne tam mam SLX, coz chci zmizet ;) Ale TDI tam davat neci, precejen je to benal a na Octavu davat HTP je zas moc podezrely ;)

16V se mi někde doma váli ;) Tak tam dej 1.4 MPI 44kw se tam dávala tak co :t-_-

Kluci, kdyby Vam nekomu doma zbylo 1,4 16V, mam zajem za nakou rozumnou cenu  ;)  Chci taky dat min, nez tam mam. A hlavne tam mam SLX, coz chci zmizet  ;)  Ale TDI tam davat neci, precejen je to benal a na Octavu davat HTP je zas moc podezrely  ;)

16V se mi někde doma váli ;) Tak tam dej 1.4 MPI 44kw se tam dávala tak co :t-_-

By taky slo ;) Ale esli se chces zbavit toho Tvyho, strcit to do obalky a poslat za nakou symbolickou cenovku... -_-

2Krysarr: Není problém..pokud ho najdu :) Jen teda je to ten starý před faceliftem tudíž 1.4 16V a je odřízlý z auta..takže tam bude chtít dát nová oustranná páska :)

2Krysarr: Není problém..pokud ho najdu :) Jen teda je to ten starý před faceliftem tudíž 1.4 16V a je odřízlý z auta..takže tam bude chtít dát nová oustranná páska :)

Oki, kdyz najdes, posli SZ, domluvime se -_- Paska neva, ja mam na aute jeste to soucasny, takze to nak poresim ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.