Přejít na obsah

honza007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli honza007

  • Narozeniny 1.12.1981

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    335744588

Oznámení honza007

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. honza007

    V/// RS Znak

    To je taky dobrý : To jako děláš chudáka a pak když někdo jede a chce tě předjet tak na to šlápneš nebo co ?? Podle mě ať si tam každý dá co chce ne?? 2V///RS: Teda zase si mě pobavil...,že chceš přesně vědět výšku znaku no to je pecka...viz. pojistka : Nic ve zlém ale jsi asi fakt nemocný ...... Ne je to jen prirozena obrana :-)kdyz jedu volno s rodinkou tak si kazdy mysli ze se sotva vlecu tak me nikdo nenuti zavodit nebo tak a mam klidek a kdyz se nejaky nabuseny jezdec zacne lepit ve sve orezle felde na muj kufr tak mu parkrat zakourim a on pochopi .))) Jinak pro recesi na krizovatkach neznam nic lepsiho .)Je to mozna detinske ale nekdy to je fajn pocit slyset ducajici vozy s hochy kteri maji levou ruku frajersky lozenou na volantu a chteji udelat dojem na svou 17 ti letou buchtu.)))a muj family wagen je celkem s prehledem bouchne.)) Do několika dnů nebo týdnů budu kupovat taky TDI a mám v záměru provést to samé-označit nápisem 1.2 HTP nebo podobným.....a důvod? Asi stejný co byl zmiňovanej-při klidné jízdě mít důvod se loudat a případnému frájovy ve vytuněným káďovi natrhnout prdel....
  2. honza007

    Fólie na sklo

    Takže myslím že tímto je vyčerpaná diskuze o zákonnosti fólií....
  3. taky bych to viděl na filtr nebo čerpadlo, ale diagnostika na začátek to jistí....
  4. Jak by řekl Pavel Pelán z Hrotovic-----to je grandiozně svěží interiér a majitel bude hrubě na pohodu
  5. Tak tomu můžete říkat "uvedení motoru do klidového stavu" A jinak jsem pro nevyřazovat-je lepší tam mít pořád rychlost a i líp tím pak reagovat na vzniklé situace a spotřeba je stejná ne-li menší.
  6. Pokud jak píšeš řidič je velmi poklidný a nevyžívá se v agresivnější jízdě ani jízdě na delší štreky tak klidně vol 1.0 - bohatě to postačí účelům a cenově je mírnější...
  7. Ono nemusíš ani do Švédska, stačí už za hranice....ale i tam se najdou občas nenechavci. Ale on je to u nás spíš problém větších měst, máme chalupu na jedný vesničce na Šumavě a tam nechávám auto odemčený celej den a nikdo mi tam nic nevezme a i když necháš barák otevřenej a jdeš někam na procházku nebo večer do hospody,tak víš že se vrátíš a nic ti nezmizí.
  8. Zabit zakopat a o nicem nevedet To je řešení, protože po nich by se nikdo z okolí nesháněl a když jo, tak by je ale nikdo z policajtů nehledal.
  9. OK,díky. To co jsem si přečetl stačilo k tomu abych poznal že to co jsem tušil je asi pravda.....To bude mít asi stejný kvality jako Roomster s 1.2 motorem
  10. Tak jsem to prostě nenašel....
  11. Do bazarů choděj nakupovat protože nemají na nový věci.... A s tím že mu prolomíš kolena a on tě nenapráší moc nepočítej-oni se v tomhle moc dobře vyznají a ví že se jim vyplatí tě za to zmrzačení udat, protože pak budou dlouho marodit a vytěží z toho maximum. A vůbec se nebojí že byli přistiženi při čórování,při troše štěstí se jim to neprokáže a když jo,tak neztratí tolik jako získají od tebe za odškodný......ty kurvy to prostě znají líp než kdejakej JUDr.
  12. Souhlas, ale problém pořád není v policii ale většinou v lidech-když hlásí odcizení, tak buď řeknou že papíry od rádia nemají a pokud třeba jo, tak že je mají doma. Tak jim oznámíš, ať ty papíry donesou později na policii kvůli výr.číslu ale to udělá možná 20% z nich, ostatní se na to vyserou a řeknou si že to policie stejně nenajde a pojišťovna ať cvaká....což je i lepší, protože pokud by se rádio našlo, pojišťovna nic necvakne a nedej bože kdyby se našel zloděj ale už bez rádia-to máš úplný hovno, protože na něm si nic nevezmeš....
  13. Já právě hledal ale nenašel....i když netvrdím že jsem hledal důkladně, spíš mně stačilo znát názor prvního kdo si to přečte a zná to-vůbec si to totiž nedokážu představit. Zkusím to najít znova.
  14. honza007

    Fólie na sklo

    Můžeš to mít, policie tě i většinou nechá být protože tuto je jim docela jedno, nejspíš projdeš i technickou ale oficiálně to nesmíš mít pokud to není homologované. A nesnaž se mi tvrdit opak, něco o tom vím..... Takže jsi to tomu pisateli v podstatě potvrdil, že můžeš mít na bočních a zadním okně cokoliv, ne ? Dej si tam co chceš,i ti to nejspíš projde (policie, technická) ale pokud se bavíme o zákonnosti, tak to je v rozporu.
  15. honza007

    Fólie na sklo

    Ale ty modifikace už jsou takhle vyrobené-taky si přece nevezmeš kus plechu a to okno nezavaříš....
×
×
  • Vytvořit nový...