Steve 3 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Ahojte mňa bi skôr zaujimalo ako je to Vi prichitené o tu masku RS. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Ahojte mňa bi skôr zaujimalo ako je to Vi prichitené o tu masku RS. Dik Na tuto problematiku zde máme jednoho na "znáček" vzatého odborníka... dlouho to studoval na Bajkonuru a proměřoval z Planety Opic pomoci Hablova teleskopu... myslím, že sám veliký V//RS (nyní ho tu najdeš pod nickem ReSo), ale bude ti tvrdit, že to není on - to víš, hvězdička... to lepil speciálním roztokem (hladká mouka s vodou) před tím měl ještě jednu vychytávku (vaječnej bílek)... u druhé variany, byl pak problém, že to smrdělo, jako když se někdo připosere a než to zatvrdlo, tak to musel 12 hodin držet - takže to zas tak rovný nebylo.. na origo RS masce - na plastovem vylisku nalepene na oboustranku.... vezmi na to lepidlo a bude to v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukys.z Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Zdravim vsechny. Nedavno jsem se take zaradil do nemale skupiny majtelu ceskych auticek :-). A tak me napadlo, jestli jste nekdo nepremyslel nad vyrobou predni masky-zebrovani a lemovan z dratu. Mam na mysli neco na styl grilu, ze zebra by tvorily draty treba o prumeru 5mm apod. Pak dat vse do chromu nebo barvy. Co vy na to? Za reakce dekuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 já bych do toho nešel si to ani nedokážu pořádně představit skus to vyrobit a hoď sem foto pak uvidíš jakej to má úspěch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukys.z Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 já bych do toho nešel si to ani nedokážu pořádně představit skus to vyrobit a hoď sem foto pak uvidíš jakej to má úspěch Dobra tedy...uz se na tom pracuje ve chvilkach volneho casu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 myslim si ze za to bude hodne videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wasekcz Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Taky si myslím, že za to bude vidět. Každopádně přidej foto až to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Já si vyrábím toto. Okraj dám do laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Já si vyrábím toto.Okraj dám do laku. Milotec to dělá? Nebo to kutíš doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 (editace) Je to Home Made. Akorát je s tím pěkný s*aní. Kua, kdybych na to měl formu, taxem milionář ! Editováno: 4. Červen 2007, autor: Jack_lib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 ahoj Mám na vás profíky dotaz :-) Na fotce níže, co sem pořídil, se mi moc líbí stříbrné zbarvení mřížek na přední masce Tak se chci zeptat, nechci to patlat nějakou barvou, ten borec na tom měl nalepené nebo přidělané nějaké stříbrné lišty...ví někdo o co se jedná?? Popř. jestli to někdo má, budu rád když mi poradí. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 ahojMám na vás profíky dotaz :-) Na fotce níže, co sem pořídil, se mi moc líbí stříbrné zbarvení mřížek na přední masce Tak se chci zeptat, nechci to patlat nějakou barvou, ten borec na tom měl nalepené nebo přidělané nějaké stříbrné lišty...ví někdo o co se jedná?? Popř. jestli to někdo má, budu rád když mi poradí. Předem díky Ahoj, zkus Milotec, ten má něco podobnýho v nabídce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Jinak nechápu, jak si někdo může dát na Fábku ten hroznej přední nárazník na Japonce... The fast and the furious hadr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 milotec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 milotec Ok zkusím to...díky kluci za tip :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Milotec, na faceliftový gril, ofiko cena v Škoda servise 3200SK..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Jinak nechápu, jak si někdo může dát na Fábku ten hroznej přední nárazník na Japonce... The fast and the furious hadr Tak to naprostej souhlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Milotec, na faceliftový gril, ofiko cena v Škoda servise 3200SK..... jj díval sem se, ale cena se mi zdá trošku moc :-(( nedá se to sehnat levněji??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Ja som to vyriešil takto v predajni na folie som kupil samolepiacu foliu narezal pasiky riadne odmastil mriežku a nalepil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 hm vypadá to velmi dobře..prosím tě mohl bys mi napsat přesně jak se ta folie jmenuje a kde se to prodává? popř. vyfotil nebo poslal nějaký odkaz na web kde to je ukázané to zboží...a cenově tě to vyšlo na kolik??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Tato folia sa volá "patifix" ale je aj "d-c-fix" dostať ich kúpiť v každom dobrom papiernictve alebo v obchodoch s tapetami.Cena sa pohybuje 100-200 korún za meter,stačí ti pol metra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 ok Díky za radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 no mna vyšli "trošku" levneji za 2200SK... aj tak dosť Milotec, na faceliftový gril, ofiko cena v Škoda servise 3200SK..... jj díval sem se, ale cena se mi zdá trošku moc :-(( nedá se to sehnat levněji??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Take mame peknou mrizku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.