Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

CAu vsichni, da se na TDi cku stelovat nejak volnobeh? me ho drzi skoro 1000ot furt, at studeny nebo teply. Cerpadlo je to Elektronicky, jinak motor AGR.

diky

Já tam mám 900 +/- 50

kolko je to skoro 1000?

Ja mam 930 podla Vagu.

neviem ci sa da menit ,mozno skor zasahom do map RJ.

• Autor

To já este pred mesicem sem mel 903 ot dle vagu, ted skoro 1000. a ted mi to houpe, dneska sem jel pomalu zlehka a vyřadím, dojedu na krizovatku a razem volnobeh asi 600 ot. to trvá asi 3-4 sekundy a pak to vyleti na 950. uz me to stve, jedine co me napada tak bud vstriky a nebo Vaha vzduchu

• Autor

Tak este jeden postreh, ted us me to nasralo task sem udelal diru do vahy vzduchu, zaclo to ject jak z praku, ale blika mi chyba motoru, ale to asi z toho ze sem mel odpojenej ten rizenej vstrik to mi dela i minule. tzn. ze je uz asi vaha v kytkach ze? pokud je to origo tak je tam 11 let. Cetl sem tu i navody jak ji vycistit atd, ale ja mam nerozebiraci jen s jednim cidlem. Takze ted to jede ale futr padaji na par sekund ty volnobezny otacky, a to budou asi vstriky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.