boban12 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 zdravim, mam octika 1.9tdi 2004,96kwh, pri startovani po dani kluca do polohy start motor sa snazi startnut,ale po 2sek zhasne sam od seba, viete mi poradit cim to bude a co s tym?? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Ted nechápu jestli přestane točit startér a nebo chcípne motor? Pokud motor tak asi bude problém s imobilizérem a nebo klíčem. Pokud startér tak máš někde špatnej kontakt. A nebo to líp popiš možná jsem to nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban12 Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Ted nechápu jestli přestane točit startér a nebo chcípne motor?Pokud motor tak asi bude problém s imobilizérem a nebo klíčem. Pokud startér tak máš někde špatnej kontakt. A nebo to líp popiš možná jsem to nepochopil no skôr chipne motor... a pokial by to bol imobilizer tak co s tym potom??lebo je pravda ze mam DO v haji, (oba kluce), kontrolka na kluci mi bavi ale neodomyka a opak... skus mi nejak poradit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 nejspíš se uvolnila tyčinka imma v klíči,pokud je to immem tak poznáš že ti po zapnutí klíčku zhasnou kontrolky a ta s tím autíčkem a klíčkem bude blikat,ale taky to může být v kabelech nejen v klíčku. pokud ti nejde dálka tak to nemáš nakodované,asi jsi měnil baterii že?to se stalo bráchovi na fabce,má origo dálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban12 Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 tak bol som s tym v servise, a je to imobilizer, a kluc uz nejde naprogramovat, tak mi ponukli ze to objednaju a cena ze 100 eur za kluc a praca okolo toho, ako skoro som sa tam zlozil na prdel:))) tak im vravim ze dakujem, vymenu si premyslim...) hehe zariadim si to inac:)) ale inac diky za tip:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joshcz Vloženo 16. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2024 Dobrý den, mám problém mam 1.9tdi 96kw 2003 baterie nabita rosviti se všechny kontrolky a žhaveni jen se rozsvítí na chvilku hned zhasne a ani starter se nspustí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 16. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2024 Vadná baterka, spínačka; zaseklý startér, kabeláž od startéru(nebo jiná); ... Možností je hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.