Dzouzipf Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Na dnešek mi byl ukraden vnitřek zadního stěrače u mého vozu Škoda Fabia II. Byl jsem se zeptat v prodejně autodílů a tam mi sdělili, že dá zakoupit pouze celý nový stěrač, za 515,-. Jsem myslel, že mě trefí. Zvlášť, když mi minulý týden někdo auto odřel a ujel... Prostě se začalo dařit. Nevíte někdo, zda se to dá sehnat někde na vrakáči či zakoupit neoriginál? Stačí mi "vnitřek", skelet stěrače mám. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 nechápu zkus vyfotit , ztačí ti guma ?? Nebo co ti tam zbylo ?? Rameno co se otačí tam máš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzouzipf Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 (editace) Konečně jsem se na parkovišti podíval na vedle stojící Fabii II. Nakonec mi chybí "jen" pružinka, která se však neprodává samostatně a nový stěrač stojí přes 500,-. Nevíte čím by se dala tato pružinka zasuplovat? Zatím jsem koupil pružinku na Favorita, která je sice delší, ale zkusím jí zkrátit. Za případné rady předem děkuji. Editováno: 23. Září 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prospevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 hmmm takze pritlacna pruzina? To je divny, to asi nejaky deti. Dej vedet, jestli sla prispusobit ta z facka. Leda pak nejaky vrakoviste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzouzipf Vloženo 21. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2009 (editace) Nakonec pružina nezafungovala. Ptal jsem se na to kámiše, co má autodílnu a už to prej několikrát taky zkoušel z jinejch aut a bez kladnýho výsledku. U tý pružiny je, kromě délky, důležitá i tvrdost/pružnost... Nakonec jsem zajel na vrakoviště a koupil jsem celý stěrač za 300,- Editováno: 23. Září 2009, autor: Blacky pozor na citaci. Pouzij tlacitko odpoveDET! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 já mám new stěrače za 350,- to třebas pro příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzouzipf Vloženo 22. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2009 (editace) Doufám, že žádné příště nebude. - smajlík nepatří Vám, ale potenciálním zájmecům o můj stěrač Editováno: 23. Září 2009, autor: Blacky nepovolena citace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 hmmm., aspon, ze si to vyresil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipo83 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 já mám new stěrače za 350,- to třebas pro příště mas jeste ty sterace na fabkuII dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.