Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Na dnešek mi byl ukraden vnitřek zadního stěrače u mého vozu Škoda Fabia II. Byl jsem se zeptat v prodejně autodílů a tam mi sdělili, že dá zakoupit pouze celý nový stěrač, za 515,-. Jsem myslel, že mě trefí. Zvlášť, když mi minulý týden někdo auto odřel a ujel... Prostě se začalo dařit. Nevíte někdo, zda se to dá sehnat někde na vrakáči či zakoupit neoriginál? Stačí mi "vnitřek", skelet stěrače mám. Díky

nechápu zkus vyfotit , ztačí ti guma ?? Nebo co ti tam zbylo ?? Rameno co se otačí tam máš ?

• Autor

Konečně jsem se na parkovišti podíval na vedle stojící Fabii II. Nakonec mi chybí "jen" pružinka, která se však neprodává samostatně a nový stěrač stojí přes 500,-. Nevíte čím by se dala tato pružinka zasuplovat? Zatím jsem koupil pružinku na Favorita, která je sice delší, ale zkusím jí zkrátit. Za případné rady předem děkuji.

Upraveno od Blacky
Pravidla rikaji - necituj posledni prospevek!

hmmm takze pritlacna pruzina? To je divny, to asi nejaky deti. Dej vedet, jestli sla prispusobit ta z facka. Leda pak nejaky vrakoviste. ;)

• 2 týdny později...
  • Autor

Nakonec pružina nezafungovala. Ptal jsem se na to kámiše, co má autodílnu a už to prej několikrát taky zkoušel z jinejch aut a bez kladnýho výsledku. U tý pružiny je, kromě délky, důležitá i tvrdost/pružnost... Nakonec jsem zajel na vrakoviště a koupil jsem celý stěrač za 300,-

Upraveno od Blacky
pozor na citaci. Pouzij tlacitko odpoveDET!

já mám new stěrače za 350,- to třebas pro příště ;)

• Autor

Doufám, že žádné příště nebude.

lol - smajlík nepatří Vám, ale potenciálním zájmecům o můj stěrač :p

Upraveno od Blacky
nepovolena citace

hmmm., aspon, ze si to vyresil. :)

• 2 týdny později...
já mám new stěrače za 350,- to třebas pro příště ;)

mas jeste ty sterace na fabkuII dik za odpoved

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.