POKI1 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Vozidlo odcizeno v noci na 5.8.2009 Rovensko pod Troskami. RZ 6B5 2182 VIN TMBHS46Y864533944 Inzerát na popsané vozidlo,lze stále zobrazit.I kdyz jsem ho již zakoupil a po 1.5měsíci mi bylo ukradeno. Odkaz využiji k popisu vozidla: http://autobazar.hyperinzerce.cz/skoda/inz...tizace-nabidka/ Navíc tažné. Vylomené žebro na pravé straně masky.Čelní sklo r.07.Ostatní skla r.05. Pravé zadní opěradlo nešlo sklopit-utržená pojistka. Děkuji za jakékoli informace o vozidle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Zase auto import? Se ty jejich auta nějak rychle strácejí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 uz se od nich ztratilo vice aut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 co se ztratilo vsechno? ja mam taky auto od nich a bez problemu... ale radeji to zaklepu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
POKI1 Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 (editace) co se ztratilo vsechno? ja mam taky auto od nich a bez problemu... ale radeji to zaklepu. Ja sem byl taky bez problemu....nez mi ho někdo votočil. Jinak v klidu!Píšu oznam znovu.Protože byl někýkm smazán. Tak to možná někomu připadá jako další autoimport. Už jsem to psal před časem... Editováno: 28. Srpen 2009, autor: POKI1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Aha, tak to jsi byl ty. Já už myslel že to je někdo další. To auto mě mrzí sis ho ani neužil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.