Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 zdar lidičky ahoj honzoooo skoda ze nemuzes dorazit aspon jako to prekvapeni njn sere mě to jako sviňa Vitto, ale občas se holt pracovat musí škoda, že se to nedomluvilo až na příští týden spidi co se to stalo? auiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Lubo dneska před barákem černá VW JETTA GTI na 18" Keskinech.. yeaáááh škoda že nebyl fotak po ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Lubo dneska před barákem černá VW JETTA GTI na 18" Keskinech.. yeaáááh škoda že nebyl fotak po ruce M.A.S.A.K.R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 AHoooj HonziVitto: nevím nějak do 350?? to bylo minule myslím tak to mam za 700 pro me a zuzu bratr bude muset ozebracit rodice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 spidi co se to stalo? auiii Ahoj Honzi, normální mrda jak hovado... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Honzi jasan srazofku ti pošlu po někom do práglu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 spidi co se to stalo? auiii Ahoj Honzi, normální mrda jak hovado... no nejdřív jsem si všimnul jen povídání a pak i fotečky ach jo a co zítra jedeš na besídku..doufám, že mi pak někdo nechá shlédnout video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ale sbaleno...kua ja ani nevim co si vzit s sebou, krom zuzky a bratra s kamerama kolko tam vubec stoji jedna noc kucí? to by bratr mohl sesmolit nejaké to dvd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Honzi jasan srazofku ti pošlu po někom do práglu super srovnáme se pak v Mimoni díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 no nejdřív jsem si všimnul jen povídání a pak i fotečky ach jo a co zítra jedeš na besídku..doufám, že mi pak někdo nechá shlédnout video Jj, na besídku jedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 super srovnáme se pak v Mimoni díkes není potřeba nic rovnat...chodím rovně pohodááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ale sbaleno...kua ja ani nevim co si vzit s sebou, krom zuzky a bratra s kamerama kolko tam vubec stoji jedna noc kucí? to by bratr mohl sesmolit nejaké to dvd to by mohl škoda, že to nevyšlo, ale MimoŇ bude zdokumentovaná jen chci sehnat nabíječku do auta na kameru a přídavný reflektor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 to by mohl škoda, že to nevyšlo, ale MimoŇ bude zdokumentovaná jen chci sehnat nabíječku do auta na kameru a přídavný reflektor jj škody kopec...tak přístě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 to by mohl škoda, že to nevyšlo, ale MimoŇ bude zdokumentovaná jen chci sehnat nabíječku do auta na kameru a přídavný reflektor Do Mimoně už bych možná mohl dorazit... A to jsem chtěl jet příští sobotu do Příbrami... ...a teď syfilis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ale sbaleno...kua ja ani nevim co si vzit s sebou, krom zuzky a bratra s kamerama kolko tam vubec stoji jedna noc kucí? to by bratr mohl sesmolit nejaké to dvd to bych musel umet prrtahnout to video do PC a pak nejakym softem vyrobit videjko...mame kameru na miniDV a nejaky softik a kabely tak jsou ale nezkousel jsem to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 to by mohl škoda, že to nevyšlo, ale MimoŇ bude zdokumentovaná jen chci sehnat nabíječku do auta na kameru a přídavný reflektor Do Mimoně už bych možná mohl dorazit... A to jsem chtěl jet příští sobotu do Příbrami... ...a teď syfilis... no to musíš bo tam bude zapíječka malýho Jeníka...myslím, že to bude nejrozumější až tam než Vás kluky z Moravy taht do Práglu a hlavně tak dorazí více lidi z klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 kua pepi ja doufam ze dorazis hlavne do praglu na skodahome sraz joooooooooo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 no to musíš bo tam bude zapíječka malýho Jeníka...myslím, že to bude nejrozumější až tam než Vás kluky z Moravy taht do Práglu a hlavně tak dorazí více lidi z klubu Dobrá tedy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ale sbaleno...kua ja ani nevim co si vzit s sebou, krom zuzky a bratra s kamerama kolko tam vubec stoji jedna noc kucí? to by bratr mohl sesmolit nejaké to dvd to bych musel umet prrtahnout to video do PC a pak nejakym softem vyrobit videjko...mame kameru na miniDV a nejaky softik a kabely tak jsou ale nezkousel jsem to no když mi to nějak dovalíte tak si s tím mohu pohrát jinak bych se chtěl zeptat co mím udělat pro to , abych měl v podpisu taky ten zelený obrázek???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 nakopiruj si tam odkaz jako maji kluci s napisem member melo by to byz na adrese http://www.octaviaclub.cz/ostatni/octavia_user1.jpg ale nejsem si jist...borg to ma v podpisu tak se jukni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 nakopiruj si tam odkaz jako maji kluci s napisem member melo by to byz na adresehttp://www.octaviaclub.cz/ostatni/octavia_user1.jpg ale nejsem si jist...borg to ma v podpisu tak se jukni díkes jinak sem koukal na stanovy pokud budeš chtít mohu nějak pořešit zatavení kartiček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 nakopiruj si tam odkaz jako maji kluci s napisem member melo by to byz na adresehttp://www.octaviaclub.cz/ostatni/octavia_user1.jpg ale nejsem si jist...borg to ma v podpisu tak se jukni tak jsem to zkoušel jde to jen je to je podpis web master Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 nakopiruj si tam odkaz jako maji kluci s napisem member melo by to byz na adresehttp://www.octaviaclub.cz/ostatni/octavia_user1.jpg ale nejsem si jist...borg to ma v podpisu tak se jukni tak jsem to zkoušel jde to jen je to je podpis web master zmáčkni IMG a tam dej tu adresu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 nakopiruj si tam odkaz jako maji kluci s napisem member melo by to byz na adresehttp://www.octaviaclub.cz/ostatni/octavia_user1.jpg ale nejsem si jist...borg to ma v podpisu tak se jukni tak jsem to zkoušel jde to jen je to je podpis web master zmáčkni IMG a tam dej tu adresu však jsem dal, ale odkaz je obrázek web master Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 však jsem dal, ale odkaz je obrázek web master ach sóóó tady je ta gut http://www.octaviaclub.cz/ostatni/octavia_cm_user.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky