Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
počkej takže to si byl normálně na misi, ale ne jako záklaďák, že? taky jsem s tím tenkrát laškoval, ale bylo mi to zakázáno :(

Jj, byl jsem tam už jako čet. d. s. ;)

Vloženo

Jinak jestli to Honzi pamatuješ, tak ty Mi-24 tam s náma nebyly kvůli těm cinklejm rotorovejm listům z Ruska, tak se dávaly na rychlo UB-16 pod Mi-17... :huh:

Vloženo
Jinak jestli to Honzi pamatuješ, tak ty Mi-24 tam s náma nebyly kvůli těm cinklejm rotorovejm listům z Ruska, tak se dávaly na rychlo UB-16 pod Mi-17... :huh:

no to si taky trošku vzpomínám jak nám to kluci od vrtulníků říkali, že jsou s tím nějaký problémy a že s tm v Rusii něco porobili

Vloženo
takže budeš znovu dělat RS nárazníček na starou face a nebo tedy new face?

Znovu RS na starou... ;)

koukám LaK se nevzdáš což ;)

Vloženo
koukám LaK se nevzdáš což ;)

Nevzdám, navíc levá lampa to přežila bez úhony, takže taky kvůli tomu...

tak to potom není co řešit ;)

Vloženo
tak to potom není co řešit ;)

Navíc ten RS nárazník je taky vcelku v pohodě, takže to taky není tak hrozný...

tak to je ještě lepší zprávičkě ;)

tavící pistole to jistí

Vloženo

jinak se musím přiznat dnes jsem poprvé po zimě luxoval autí...naposledy bylo luxovaný před zimou .... jsem to jinak nestíhal v pondělí jsem lehce opláchl a v neděli se chystám na vnitřek se to bude blejskat jak psí koule

Vloženo
jinak se musím přiznat dnes jsem poprvé po zimě luxoval autí...naposledy bylo luxovaný před zimou .... jsem to jinak nestíhal v pondělí jsem lehce opláchl a v neděli se chystám na vnitřek se to bude blejskat jak psí koule

Já jsem tomu ještě taky moc nedal, ale až pořeším tu opravu, tak budu ladit. Navíc jsme s kámošem otevřeli obchod s autodíly a máme zastoupení autokosmetiky MAFRA - ceny lidové... ;)

Vloženo

Já jsem tomu ještě taky moc nedal, ale až pořeším tu opravu, tak budu ladit. Navíc jsme s kámošem otevřeli obchod s autodíly a máme zastoupení autokosmetiky MAFRA - ceny lidové... ;)

kurňa ty seš podnikavej tak to asi něco pak nakoupím ;)

Vloženo

Njn, lowe só lowe... :D

Tak já myslím, že no problemo, v sezoně to bude 1A, vybereš si zboží a a já Ti ho dovezu na srazík... :specool:

Vloženo

Njn, lowe só lowe... :D

Tak já myslím, že no problemo, v sezoně to bude 1A, vybereš si zboží a a já Ti ho dovezu na srazík... :specool:

-_--_--_- superky jinak pro dnešek se loučím měj se a zítra všechny pozdravuj...mluvil jsme s Vittem zítra pokud bude klid tak cinknu ;)

Vloženo
-_--_--_- superky jinak pro dnešek se loučím měj se a zítra všechny pozdravuj...mluvil jsme s Vittem zítra pokud bude klid tak cinknu ;)

Dobrá tedy, vyřídím... -_-

Měj se...!!!

Vloženo

po besídce se stavím Lubo -_--_--_- skóknót tu kosmetiku -_-;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...