Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Kurňa ta Gazova okta je lahůdková -_--_--_-

Mi povídej :specool::specool::specool: a za ty love skoro zadara, kurňa to toho bych hned šel, mít ty prachy i když na druhou stranu by mi osobně bylo asi trochen trapně, jezdit v takovým voze a vědět, že na tom jak vypadá nemám ani tu nejmenší zásluhu :(

Vloženo
Mi povídej :specool::specool::specool: a za ty love skoro zadara, kurňa to toho bych hned šel, mít ty prachy i když na druhou stranu by mi osobně bylo asi trochen trapně, jezdit v takovým voze a vědět, že na tom jak vypadá nemám ani tu nejmenší zásluhu :(

no uvidím jestli se něco podaří tak nevím nevím jestli to lákání vydržím :D

Vloženo
no uvidím jestli se něco podaří tak nevím nevím jestli to lákání vydržím  :D

:o laškuješ že jo? :o

právě že ani nééé ::'

Vloženo
no uvidím jestli se něco podaří tak nevím nevím jestli to lákání vydržím  :D

:o laškuješ že jo? :o

právě že ani nééé ::'

Tak to je pecka, tak ať ti všechno dopadne dle představ ;)-_--_--_-

Vloženo
Tak to je pecka, tak ať ti všechno dopadne dle představ ;)-_--_--_-

No to se uvidí, jak to vše ještě dopadne, ale nejde mi zrovna tahle okťule z hlavy.

Vloženo
No to se uvidí, jak to vše ještě dopadne, ale nejde mi zrovna tahle okťule z hlavy.

No já se ti vůbec nedivím...

jj přesně moje krevní skupina, nic šíleně přeplácnutýho , pěkně čisté linie -_--_-:specool:

Vloženo

Zdar loupežníci...Ostrava hlásí krásný počas...snad nám vydrží

Plánovaný odjezd 9:30...morava sraz 10:30 v OLMIKU ...čao ;)

Vloženo

u Velkýho Meziříčí směr Brno grilují policisté,takže pánové majzla na speed,stojí hned za mostem na odpočívadle

Vloženo
hmm tak tady asi dnes nikdo nebude bo všici chlastaj na besídce :huh::huh::huh::huh: no holt někdo makat musí ;)

Nazdar Honziku, tak koukam, ze taky makas, ja s Petou jsme to tentokrat taky odnesly, Peta v praci a ja sluzbu, takze besidka je bez nas :-(((.

Vloženo

Zdravím všecky z divadla,koukám,že tentokrát sebou nikdo nemá nb a nebo už so všici na šrot :D Mě teď čekaj dvě hodiny nudy <_<:angry::(

Vloženo

Píšu z PDA tak kdyžtak omluvte horší kvalitu zpráv :D zřejmě mě ale bude víc zajímat moc nádherná slečna která se zrovna posadila vedle mne :t:);) no doufám že mi to nečte z druhé strany mladá :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...