FRANK Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Dobrej večír kamarádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Kurňa ta Gazova okta je lahůdková Mi povídej a za ty love skoro zadara, kurňa to toho bych hned šel, mít ty prachy i když na druhou stranu by mi osobně bylo asi trochen trapně, jezdit v takovým voze a vědět, že na tom jak vypadá nemám ani tu nejmenší zásluhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 zdar borgíno,chystáš se do Práglu? Bohužel ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Mi povídej a za ty love skoro zadara, kurňa to toho bych hned šel, mít ty prachy i když na druhou stranu by mi osobně bylo asi trochen trapně, jezdit v takovým voze a vědět, že na tom jak vypadá nemám ani tu nejmenší zásluhu no uvidím jestli se něco podaří tak nevím nevím jestli to lákání vydržím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 no uvidím jestli se něco podaří tak nevím nevím jestli to lákání vydržím laškuješ že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 no uvidím jestli se něco podaří tak nevím nevím jestli to lákání vydržím laškuješ že jo? právě že ani nééé : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 no uvidím jestli se něco podaří tak nevím nevím jestli to lákání vydržím laškuješ že jo? právě že ani nééé : Tak to je pecka, tak ať ti všechno dopadne dle představ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak to je pecka, tak ať ti všechno dopadne dle představ No to se uvidí, jak to vše ještě dopadne, ale nejde mi zrovna tahle okťule z hlavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 No to se uvidí, jak to vše ještě dopadne, ale nejde mi zrovna tahle okťule z hlavy. No já se ti vůbec nedivím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 No to se uvidí, jak to vše ještě dopadne, ale nejde mi zrovna tahle okťule z hlavy. No já se ti vůbec nedivím... jj přesně moje krevní skupina, nic šíleně přeplácnutýho , pěkně čisté linie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Kájo ledky mám už v autě abych na ně nezapoměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 jj přesně moje krevní skupina, nic šíleně přeplácnutýho , pěkně čisté linie A hele ji mršku... mazlik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 A hele ji mršku... mazlik jj potfůrka nádherná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Topré sobotní ránko všem , razím směr Prágl, užijte si besídku bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Zdar loupežníci...Ostrava hlásí krásný počas...snad nám vydrží Plánovaný odjezd 9:30...morava sraz 10:30 v OLMIKU ...čao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 praha v 8*25 slunecna za chvili razime pro chjetjova a v deset shellka pardalove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 tak už jedu psat na pda v buse na D1 je nadlidský výkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 tak už jedu psat na pda v buse na D1 je nadlidský výkon : tak to ti nezavidim - aby sis nepromack displej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 u Velkýho Meziříčí směr Brno grilují policisté,takže pánové majzla na speed,stojí hned za mostem na odpočívadle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Kuwá ja ci taky na besídku.... místo toho rachocení tady v rachotě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Kuwá ja ci taky na besídku.... místo toho rachocení tady v rachotě. njn nejsi já pěním vzteky v buse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 hmm tak tady asi dnes nikdo nebude bo všici chlastaj na besídce no holt někdo makat musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 hmm tak tady asi dnes nikdo nebude bo všici chlastaj na besídce no holt někdo makat musí Nazdar Honziku, tak koukam, ze taky makas, ja s Petou jsme to tentokrat taky odnesly, Peta v praci a ja sluzbu, takze besidka je bez nas :-(((. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Zdravím všecky z divadla,koukám,že tentokrát sebou nikdo nemá nb a nebo už so všici na šrot Mě teď čekaj dvě hodiny nudy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Píšu z PDA tak kdyžtak omluvte horší kvalitu zpráv zřejmě mě ale bude víc zajímat moc nádherná slečna která se zrovna posadila vedle mne no doufám že mi to nečte z druhé strany mladá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky