luke Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 nazdarek co novyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 nazdarek co novyho? zdarec...ja bych rek ze nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 jakto, tady aspon prestalo prset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 jakto, tady aspon prestalo prset tady jeste nezacalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 vcera sem si krasne uzil dovolenou - 8 hodin v nakupnim centru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 dobre odpoledne vsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 ahoj k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 tak to bych bral voe kecáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 dobre odpoledne vsem... zdarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 tak to bych bral voe kecáš no nekecam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 na ja nazdravicko honzo nebo bysme mohli klido driv ale myslim ze to nebudeme hrotit no dnesk ajsem tu do pěti tak se klidně můžeš stavit do peti jo?to je parada...to bych mozna i stihl oki takže to smahnu 2x one for me and one for you A klidne one for me .Ja bych se pro nej taky stavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 prismahni klido jako bonusjinak jirko ty reklamni veci jednak jako ceny a jednak do takovych tech uvitacich igelitek ;´) no tak to nevim protoze novy maj ted objednavat a starejch uz moc neni ale zeptam se klidne tam nekam dame plakat nebo nejakou firemni vlajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 No s tou mojí rychlostí si toho moc nestáhnu kdyžtak Ti to sosnu a smahnu a pošlu per post Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 klidne tam nekam dame plakat nebo nejakou firemni vlajku no ufidime pane...nic neslibuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 A mě by to mohl vypálit Baurák společně s cyklostezkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 na ja nazdravicko honzo nebo bysme mohli klido driv ale myslim ze to nebudeme hrotit no dnesk ajsem tu do pěti tak se klidně můžeš stavit do peti jo?to je parada...to bych mozna i stihl oki takže to smahnu 2x one for me and one for you A klidne one for me .Ja bych se pro nej taky stavil jee ja bych chtel takyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 A mě by to mohl vypálit Baurák společně s cyklostezkama cyklostezky bych taky prosil please Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 a ja prosim o jedno DVD pro Katku z besidky - je me jedno kdo se teho ujme dekuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 DVD JE NA SVĚTĚ ZA CHVÍLI JDU Z PRÁCE A ZAVEZU HO VITTOVI DOMŮ....KOCHTÍKU DOMLUVÍME SE PO SMS JO..ZÍTRA JSEM V PRÁCI DO 17:00...PAK JSEM V NEDĚLI OD 7:00 DO 17:00.....kAČKO NĚJAK TO VYMYSLÍME Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 DVD JE NA SVĚTĚ ZA CHVÍLI JDU Z PRÁCE A ZAVEZU HO VITTOVI DOMŮ....KOCHTÍKU DOMLUVÍME SE PO SMS JO..ZÍTRA JSEM V PRÁCI DO 17:00...PAK JSEM V NEDĚLI OD 7:00 DO 17:00.....kAČKO NĚJAK TO VYMYSLÍME vymyslime tento tyden mam krom patecni schuzky s manazerem volno a zitra jeste jeden obed, takze kdyztak dej vedet a ja klidne prifrcim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 DVD JE NA SVĚTĚ ZA CHVÍLI JDU Z PRÁCE A ZAVEZU HO VITTOVI DOMŮ....KOCHTÍKU DOMLUVÍME SE PO SMS JO..ZÍTRA JSEM V PRÁCI DO 17:00...PAK JSEM V NEDĚLI OD 7:00 DO 17:00.....kAČKO NĚJAK TO VYMYSLÍME vymyslime tento tyden mam krom patecni schuzky s manazerem volno a zitra jeste jeden obed, takze kdyztak dej vedet a ja klidne prifrcim pracuju na Václaváku ve free europa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 vitto tak přijedu na otočku přijde mi Lucka naproti tak ho Ti ho tam hodíme a pofrčíme domů musím ještě trošku pojebat ty chytrolíny co předělávaj máti byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 pracuju na Václaváku ve free europa tak zitra kolem druhe se tam zastavim -oukej?? jo a presna adresa?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 (editace) Kacko a co dneska? Ja bych ti ho privezl do Stodulek k MÄKRU Editováno: 12. Duben 2006, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Kacko a co dneska? Ja bych ti ho privezl do Stodulek k MÄKRU v kolik?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky