Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Mi chces rict ze si tam byl celou noc ? ale to vis ze ne tak z dvd jsem videl asi pulku a masakr opily chorvat nema chybu No tak opilej chorvat bylo jasny dopredu ze nebude mit chybu :-) <---- malicko to prepisk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 No tak opilej chorvat bylo jasny dopredu ze nebude mit chybu :-) <---- malicko to prepisk no byl moooc peknej jeste musim pockat az tam vitto nacpe ten druhej soubor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 tak to jsem rád Bauí, že se ti aspon ten kusok líbí a co menu? líbí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 tak to jsem rád Bauí, že se ti aspon ten kusok líbí a co menu? líbí? menu v pohode...ja bych rek honziku ze jsi to udelal paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 tak to jsem rád Bauí, že se ti aspon ten kusok líbí a co menu? líbí? menu v pohode...ja bych rek honziku ze jsi to udelal paradne kuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 kuju za to si muzes sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 kuju za to si muzes sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 je to sikula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 jééé to je chvály tak aspoň něco mi jde ..jinak chci si koupit baterii s větší výdrží a i v Mimoni si trošku zařádit...už mám vymyšlený i jijný vychytávky co jsem ani na tomto dvd nepoužil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 jj honziku jestli budes v mimoni radit jako loni tak si tu kameru radsi vemu ja a budu to tocit jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Baurak : Hele ty mas chiplej motor ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Baurak : Hele ty mas chiplej motor ? nemam proc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 jj honziku jestli budes v mimoni radit jako loni tak si tu kameru radsi vemu ja a budu to tocit jo no to doufám, že už ne ikdyž se tam bude zapíjet malej tak já už to tak přehánět nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Baurak : Hele ty mas chiplej motor ? nemam proc No jen se ptam a jestli teda budes chipovat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 No jen se ptam a jestli teda budes chipovat ? jooo to chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 jj honziku jestli budes v mimoni radit jako loni tak si tu kameru radsi vemu ja a budu to tocit jo no to doufám, že už ne ikdyž se tam bude zapíjet malej tak já už to tak přehánět nebudu tak byl jsi veselejsi nez normalne ale vse bylo snad v pohode ne...teda az na to ze druhej den jsi decanko pospaval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 ahojky vsici panove potrebuji jeden nazor a to na predni cernou masku od milotecu - co vy na to - dat to tam nebo ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 ahojky vsici panove potrebuji jeden nazor a to na predni cernou masku od milotecu - co vy na to - dat to tam nebo ne?? dej změníš koktě zase vizáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 ahojky vsici panove potrebuji jeden nazor a to na predni cernou masku od milotecu - co vy na to - dat to tam nebo ne?? Ahoj princezno .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 dobra tedy, nacpu to tam - montaz radeji prenechat na nekom povolanejsim, ze?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 to zalezi na tobe co tam chces...bohuzel ji bude mit skoro kazdy ale co se da delat...jedinej dela peknou jeste mattig Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 nazdar mišo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 kazdy - to je mozny, ale me se tam ted uz ta predni moc nelibi, bo kdyz to ma folie tak ten chrom me tam proste bije do oci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Hodte nam linejm co se jim nechce hledat link na ty masky co Kaci chce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 kazdy - to je mozny, ale me se tam ted uz ta predni moc nelibi, bo kdyz to ma folie tak ten chrom me tam proste bije do oci zase ti to nebude ladit s naraznikem...aspon dle meho nazoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky