Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 ja vim, i kdyby s tim byly moc problemy, tak sem s klukama ze systemcaru domluvena, ze me tam daj slabsi, ale zatim kolem cajtiku jezdim se stazenyma okynkama... no uvidime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Buzaraceeee slusne se tomu tak rika to mas pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no na tu se těším jj ja taky...jinak s tema foliema...pozor na predni skla...od cervence to bude jedna z veci kterejma budes policajty otravovat Buzaraceeee To jo, ale po 1.7. se chystají ve velkým na silnice a sázet body. Abysme nejezdili na srazy na kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no tak já bych stejně dal dopředu jen tak lehce zatmavený ...nčernotu zase nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no na tu se těším jj ja taky...jinak s tema foliema...pozor na predni skla...od cervence to bude jedna z veci kterejma budes policajty otravovat Buzaraceeee To jo, ale po 1.7. se chystají ve velkým na silnice a sázet body. Abysme nejezdili na srazy na kole To mi nehrozi ja mam na auti vse schvaleny a jezdim dle predpisu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 To jo, ale po 1.7. se chystají ve velkým na silnice a sázet body. Abysme nejezdili na srazy na kole vsak jo vzdyt to pisu takovy barevny parkovacky a neosvetleny rz a tak podobne bych rek ze vsichni hodne rychle predelaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no tak já bych stejně dal dopředu jen tak lehce zatmavený ...nčernotu zase nechci kdyz si do teho sednes, tak zas takova cernota to neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 To mi nehrozi ja mam na auti vse schvaleny a jezdim dle predpisu ! i rychlost,plna cara,parkovani...tyhle 3 prestupky me porad nejdou nejak nacvicit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 To jo, ale po 1.7. se chystají ve velkým na silnice a sázet body. Abysme nejezdili na srazy na kole vsak jo vzdyt to pisu takovy barevny parkovacky a neosvetleny rz a tak podobne bych rek ze vsichni hodne rychle predelaj to jo, ale docela by mě zajímalo co Ti dementi budou třeba říkat na bílý diody v parkovačkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no tak já bych stejně dal dopředu jen tak lehce zatmavený ...nčernotu zase nechci nejsem si jistej ale kdyz mas tonovany skla tak jsou snad delany na max co muze bejt ale nejsem si jistej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no tak já bych stejně dal dopředu jen tak lehce zatmavený ...nčernotu zase nechci kdyz si do teho sednes, tak zas takova cernota to neni no to jo, ale právě kvůli švestkám, abych tak neprovokoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 to jo, ale docela by mě zajímalo co Ti dementi budou třeba říkat na bílý diody v parkovačkách to bych rek ze nic ale na modry a podobny barvy...ja je tam stejne nedavam protoze me to hned praskalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 jj ja taky...jinak s tema foliema...pozor na predni skla...od cervence to bude jedna z veci kterejma budes policajty otravovat no pokud máš atest,tak Ti můžou vlízt na hrb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no já chci dát folie hlavně na zadek kvůli prckovi, aby mu šmudlínkovi nesvítilo sluničko do očíček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 jj ja taky...jinak s tema foliema...pozor na predni skla...od cervence to bude jedna z veci kterejma budes policajty otravovat no pokud máš atest,tak Ti můžou vlízt na hrb. hmm tak to bych rek ze ne...musis mit urcitou propustnost svetla kterou nesmis prekrocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 jj ja taky...jinak s tema foliema...pozor na predni skla...od cervence to bude jedna z veci kterejma budes policajty otravovat no pokud máš atest,tak Ti můžou vlízt na hrb. no proto se kačky ptám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 to jo, ale docela by mě zajímalo co Ti dementi budou třeba říkat na bílý diody v parkovačkách to bych rek ze nic ale na modry a podobny barvy...ja je tam stejne nedavam protoze me to hned praskalo mě taky z toho si nic nedělej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no já chci dát folie hlavně na zadek kvůli prckovi, aby mu šmudlínkovi nesvítilo sluničko do očíček tak ho otoč a budemu svítit do prdelky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no to jo, ale právě kvůli švestkám, abych tak neprovokoval taky se snazim s tim neprovokovat a benga se me vyhybaj... vcera kolem jedenacty vecer jsme vyjizdely od kotvy s Ivou - pred nama cajti a ja okynka dolu Iva nadavala, bo ji byla zima, ale ja byla aspon trosku klidnejsi bo ona ta cernota z venku jde videt celkem hodne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 To jo, ale po 1.7. se chystají ve velkým na silnice a sázet body. Abysme nejezdili na srazy na kole no jestli bude někdo potřebovat náhradní jednostopou dopravu na vlastní pohon mile zařídím vhodný stroj : - ale jinak pravda , že už se placatý čepice těší jak slepica na sopel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no já chci dát folie hlavně na zadek kvůli prckovi, aby mu šmudlínkovi nesvítilo sluničko do očíček tak ho otoč a budemu svítit do prdelky tys tu chyběl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no proto se kačky ptám jak rikam - vzadu pohoda, ale dopredu ti to nedaj, aspon ne na ty folie co mam ja a vitto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 jj ja taky...jinak s tema foliema...pozor na predni skla...od cervence to bude jedna z veci kterejma budes policajty otravovat no pokud máš atest,tak Ti můžou vlízt na hrb. hmm tak to bych rek ze ne...musis mit urcitou propustnost svetla kterou nesmis prekrocit Přesně tak . A oni budou přesně vědět jak to má vypadat a sázet body a atest nebude zajímat je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 mě taky z toho si nic nedělej nedelam...dal jsem tam normalni a je klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Přesně tak . A oni budou přesně vědět jak to má vypadat a sázet body a atest nebude zajímat je dekuji za upresneni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky