Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 2Hensel: zatim to nehrozi, ale tak v roku ditete si davej bacha, aby jsi mu nedal neco s ostrou hranou do ruky - deticky rady po skle patlaj, skrabou atd... prcek ty folie probrecel a dostal zakaz patlani cehokoliv po oknech - ty folie jdou sice vymenit, ale mit ryhy v narazniku a jeste na foliich - tak to uz by bylo asi moooc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no já chci dát folie hlavně na zadek kvůli prckovi, aby mu šmudlínkovi nesvítilo sluničko do očíček tak ho otoč a budemu svítit do prdelky tys tu chyběl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 mě taky z toho si nic nedělej nedelam...dal jsem tam normalni a je klid já taky jdu papat papa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Me nejvic dostava jaky pravomoci budou mit mestsky policajti ... toho se desim ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 já taky jdu papat papa ja bych sel taky ale samotnemu se me nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Me nejvic dostava jaky pravomoci budou mit mestsky policajti ... toho se desim ! to bude radaru po mestech co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 mě taky z toho si nic nedělej nedelam...dal jsem tam normalni a je klid já taky jdu papat papa taky jdu papat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 tez jedu na bastu - zatim paaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Já musím počkat než mi dorazí milá společnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Me nejvic dostava jaky pravomoci budou mit mestsky policajti ... toho se desim ! to bude radaru po mestech co Presne tak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Presne tak ... a jebani za pasy...no bude to zajimavy...u nas a v okoli uz mestsky trenujou a navic uz jezdej se statnima a vybiraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Presne tak ... a jebani za pasy...no bude to zajimavy...u nas a v okoli uz mestsky trenujou a navic uz jezdej se statnima a vybiraj Jo to tady taky ... sou to proste buzny ... pasy mi nevadi ja se pasam vzdycky :-) .. spis ta rychlost ;-( ... i kdyz ve meste se snazim jezit do 60ti ... nikdy nevis jake decko ti tam vybehne ... porusuju to snad jen kdyz jedu s Vama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Me nejvic dostava jaky pravomoci budou mit mestsky policajti ... toho se desim ! to bude radaru po mestech co Presne tak ... Se na to těšej jak malý děti. Asi začnu jezdit pomalu. To bude schůdnější než autobus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Jo to tady taky ... sou to proste buzny ... pasy mi nevadi ja se pasam vzdycky :-) .. spis ta rychlost ;-( ... i kdyz ve meste se snazim jezit do 60ti ... nikdy nevis jake decko ti tam vybehne ... porusuju to snad jen kdyz jedu s Vama :-) ja se nepasam jen po meste kdyz popojizdim a neco vyrizuji tak ne...jinak se poutam...rychlos ve meste taky ne ale nejaky vesnice ktery jsou na nejaky hlavni silnici tak treba jedu 70-80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 tak ted po oknama stoji jedna moc pekna kokta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 tak ted po oknama stoji jedna moc pekna kokta foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 DU NA OBIDEK BO CHCIPNU HLADY !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 DU NA OBIDEK BO CHCIPNU HLADY !!! tak dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Čau, no jsem fakt na tu dopravu od 1.7 zvědavej, ale myslim že něco jako mávnutí kouzelnym zákonem dopravě u nás moc nepomůže, nejdřív by se někdo měl zamyslet nad speed limitama, který sou fakt někde naprosto nesmyslný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Přesně tak . A oni budou přesně vědět jak to má vypadat a sázet body a atest nebude zajímat je až na to že sem zvědav jak to o oka tak přesně určí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 až na to že sem zvědav jak to o oka tak přesně určí ja bych rek ze od oka to brat nebudou...aspon si myslim...a jestli jo tak maj asi smolika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 fotky budou,don´t worry,ale mam jich ted jen pulku a to asi tu horsi,protoze tu 1. mi omylem ukradl Vasa do notase. Ale ty fotky,co jsou uz v tom tematu,jsou to ty moje,co tam daval Vasa!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 ja bych rek ze od oka to brat nebudou...aspon si myslim...a jestli jo tak maj asi smolika no v terénu asi těžko sebou budou mít mobilní přístroj aby to změřili, nehledě na to že s něma i prošel technickou spíš to bude o tom kdo si tu buzeraci od nich nechá líbit tak ho obodují zbytek pude do správního řízení nebo spíš to raději vzdaj a budou se snažit najít jinou muchu na autě za kterou by mohli buzerovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no v terénu asi těžko sebou budou mít mobilní přístroj aby to změřili, nehledě na to že s něma i prošel technickou spíš to bude o tom kdo si tu buzeraci od nich nechá líbit tak ho obodují zbytek pude do správního řízení nebo spíš to raději vzdaj a budou se snažit najít jinou muchu na autě za kterou by mohli buzerovat no tezko rict jak to bude...ale tesim jak se bude resit kdo ma kolik na konte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 no v terénu asi těžko sebou budou mít mobilní přístroj aby to změřili, nehledě na to že s něma i prošel technickou spíš to bude o tom kdo si tu buzeraci od nich nechá líbit tak ho obodují zbytek pude do správního řízení nebo spíš to raději vzdaj a budou se snažit najít jinou muchu na autě za kterou by mohli buzerovat no tezko rict jak to bude...ale tesim jak se bude resit kdo ma kolik na konte no já ani moc ne když si vzpomenu co to tu máme za buzeranty na dopravním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky