Miha77 Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Dobré ránko kucí, tady nepřší a ani nesněží jedeš hade jeden , zmiňovat se o sněhu : Zdar No já jsem včera tady zdravil štědrý večer tak proč né dneska sníh. Jestli to červenec a Srpen neskazí tak bude letos pěkná zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Dobré ránko kucí, tady nepřší a ani nesněží v praze taky ne ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 cau radku tady je to stejne Zdar Jířo , aspoň si nemáme co závidět : , akorát mě sejří to vlezlý počasí, je to humáč jj je to hnus ja jsem si dokonce vcera trochu topil v aute...no hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 cau radku tady je to stejne Zdar Jířo , aspoň si nemáme co závidět : , akorát mě sejří to vlezlý počasí, je to humáč jj je to hnus ja jsem si dokonce vcera trochu topil v aute...no hnus Trochu topil, tak to já mám už asi tak 10 dní nastavený vetrání na teplo, páč bych asi hodně frkal jaká je tu zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Brej ...taky je u vas tak hnusne?, typoval bych to spis na brezen nebo zari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Trochu topil, tak to já mám už asi tak 10 dní nastavený vetrání na teplo, páč bych asi hodně frkal jaká je tu zima je to hnus...je cerven a venku 10stupnu...hnus fialovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Bre ranko mladezi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Trochu topil, tak to já mám už asi tak 10 dní nastavený vetrání na teplo, páč bych asi hodně frkal jaká je tu zima je to hnus...je cerven a venku 10stupnu...hnus fialovej Se mate my mame jen 4,5st :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 No já jsem včera tady zdravil štědrý večer tak proč né dneska sníh. Jestli to červenec a Srpen neskazí tak bude letos pěkná zima Kua už aby ten červen to chtěl pořádně pokazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 No já jsem včera tady zdravil štědrý večer tak proč né dneska sníh. Jestli to červenec a Srpen neskazí tak bude letos pěkná zima Kua už aby ten červen to chtěl pořádně pokazit Souhlas ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Trochu topil, tak to já mám už asi tak 10 dní nastavený vetrání na teplo, páč bych asi hodně frkal jaká je tu zima je to hnus...je cerven a venku 10stupnu...hnus fialovej Se mate my mame jen 4,5st :-( taky pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Trochu topil, tak to já mám už asi tak 10 dní nastavený vetrání na teplo, páč bych asi hodně frkal jaká je tu zima je to hnus...je cerven a venku 10stupnu...hnus fialovej Se mate my mame jen 4,5st :-( taky pekny Jj fakt hnus ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Se mate my mame jen 4,5st :-( Tady je už 11,5°C,ale taky nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Se mate my mame jen 4,5st :-( Tady je už 11,5°C,ale taky nic moc No joooo ... protekceeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 No joooo ... protekceeee kua topím pod kotlem o stošest no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Jj fakt hnus ! ja uz chci teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Jj fakt hnus ! ja uz chci teplo No to nejsi sam ... hele co ta akcicka u Tebe na chate ? Bude nekdy neco ? Ted by to byla idealka v tomhle pocasku ... Vsichni by museli poradne pit nebo by zmrzli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 No to nejsi sam ... hele co ta akcicka u Tebe na chate ? Bude nekdy neco ? Ted by to byla idealka v tomhle pocasku ... Vsichni by museli poradne pit nebo by zmrzli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Ze bych zasel na svarak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Ze bych zasel na svarak ? bych se aji vožral kua : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Ze bych zasel na svarak ? bych se aji vožral kua : A ja zas ohral s nejakou peknou princeznou pod perinou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 No to nejsi sam ... hele co ta akcicka u Tebe na chate ? Bude nekdy neco ? Ted by to byla idealka v tomhle pocasku ... Vsichni by museli poradne pit nebo by zmrzli :-) no neco je v jednani ale uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Zdar panove taxem vam nadsen, auto jezdi, brzdi, ma krasnej cumec (i kdyz zatim trochu do modra ), no labuzho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 cau radku tady je to stejne Zdar Jířo , aspoň si nemáme co závidět : , akorát mě sejří to vlezlý počasí, je to humáč jj je to hnus ja jsem si dokonce vcera trochu topil v aute...no hnus Ja sem vcera topil taky, pac sem mel tenkej svetrik a jarni bundu a jinak nic, a vecer bylo +7C, taxem zmrz jak nemec u Stalingradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Zdar panove taxem vam nadsen, auto jezdi, brzdi, ma krasnej cumec (i kdyz zatim trochu do modra ), no labuzho Bre ranko mladezniku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky