Borg Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Nazdar bazar všem, to hnus fialovej to počasí co? Zdar to mi povídej, potřebuju dát dokupy něco na spodku , se modlím aby aspoň chvílu nepršelo jak vypadnu z práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Já v sobotu vstávám vždy na autosalón Jeste ze se da zkouknout na netu, v TV ho skoronikdy nestiham. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Nazdar bazar všem, to hnus fialovej to počasí co? Zdar to mi povídej, potřebuju dát dokupy něco na spodku , se modlím aby aspoň chvílu nepršelo jak vypadnu z práce U nas sviti slunicko hec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 U nas sviti slunicko hec sotva sem vlez pod auto začlo svítit i u nás taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 zdravím kamarády Octaviány ............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 zdravím kamarády Octaviány ............ patrim mezi ne taky?? zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 zdravím kamarády Octaviány ............ patrim mezi ne taky?? zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Zdarec palec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 huh tady se to sůejzá jak švábi na pivo : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 huh tady se to sůejzá jak švábi na pivo : čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 čus zdar jak je u Vás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Dobrý večer fšem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Dobrý večer fšem No zdááár cestovateli, kde Tě byl konec tak dlouho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Dobrý večer fšem No zdááár cestovateli, kde Tě byl konec tak dlouho ? no všude možně v evropě jsem jen na skok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Dobrý večer fšem Jé "Féndulkáá", Tebe jsem nečetl ani nepamatuju : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Dobrý večer fšem Jé "Féndulkáá", Tebe jsem nečetl ani nepamatuju : Nazdáááár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 no všude možně v evropě jsem jen na skok fíííha, kam zas uháníš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 fíííha, kam zas uháníš? no užívám si holek, a v neděli večer zas do světa, mám naloženo do paříže, hadry od číňanů, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 fíííha, kam zas uháníš? no užívám si holek, a v neděli večer zas do světa, mám naloženo do paříže, hadry od číňanů, Jo tak ty jedeš na dovolenou pod Eifelovkou a ještě k tomu v hadrech od číňanů : se někdo má... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 no užívám si holek, a v neděli večer zas do světa, mám naloženo do paříže, hadry od číňanů, ty jo top už se vozí i tam zatracení rákosníci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 no užívám si holek, a v neděli večer zas do světa, mám naloženo do paříže, hadry od číňanů, ty jo top už se vozí i tam zatracení rákosníci ty jsou uplně všude lítám stím do říma, paříže devakrát madrid docela mazec, on jim ti nikde nikdo nevyclí jen češi jim to vyclej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 fíííha, kam zas uháníš? no užívám si holek, a v neděli večer zas do světa, mám naloženo do paříže, hadry od číňanů, Jo tak ty jedeš na dovolenou pod Eifelovkou a ještě k tomu v hadrech od číňanů : se někdo má... Jj skládám od věže 500-set metrů, když jsem tam byl po prvé tak jsem tam cáloval pokutu neb jsem byl přímo u věže a nemoh sem nikam ani tam ani zpět trochu kolaps., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 ty jsou uplně všude lítám stím do říma, paříže devakrát madrid docela mazec, on jim ti nikde nikdo nevyclí jen češi jim to vyclej tak to je mazec sou horší jak nemoc : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Jdu trochu potlačit a zkouknout chvilku fotbal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 ty jsou uplně všude lítám stím do říma, paříže devakrát madrid docela mazec, on jim ti nikde nikdo nevyclí jen češi jim to vyclej tak to je mazec sou horší jak nemoc : jsou uplně všude, ale tam nemaj stánky ale obchody, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky