Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak to abych pripravil chutove poharky na prijimani zlatave pochutiny -_--_-

No jistěééé... -_-

A jestli bude takový počásko, jako teď (a loni), tak by to chtělo VW Caddy Cult Style s bazénkem na korbě... ;)

Ale stačil by i takovýhle náklad...

post-31-1150724558.jpg

Vloženo
tak to abych pripravil chutove poharky na prijimani zlatave pochutiny -_-  -_-

No jistěééé... -_-

A jestli bude takový počásko, jako teď (a loni), tak by to chtělo VW Caddy Cult Style s bazénkem na korbě... ;)

pěkný náklad -_--_--_-

Vloženo
No jistěééé... -_-

tak to by jsme meli nejak poresit spidi...ze bych si pujcil od znameho cadynu a ty privezl nejake slecny :D

Vloženo
pěkný náklad -_--_--_-

No jasně... :specool:

Když tak koukám na tu korbu, ty podběhy bych uřízl a převařil víc k bočnicím - kola stejně musí lézt hafo ven... ;) Pak bych svařil z hliníkovýho plechu ten bazenek a už by to frčelo...!!!

Vloženo
pěkný náklad -_-  -_-  -_-

No jasně... :specool:

Když tak koukám na tu korbu, ty podběhy bych uřízl a převařil víc k bočnicím - kola stejně musí lézt hafo ven... ;) Pak bych svařil z hliníkovýho plechu ten bazenek a už by to frčelo...!!!

no jasne ze by to slo bez vetsich problemu...udelat poklop a muzes jezdit s napustenym :D

Vloženo
no jasne ze by to slo bez vetsich problemu...udelat poklop a muzes jezdit s napustenym :D

Jj, dekl by udělal kámošův otec z laminátu, on totiž dělá v jacht klubu v Brně na přehradě trupy těch lodí... :specool:

Tomuhle říkám lízání kozy...

bp8.jpg

Vloženo
Bady, jak v servise...?

no přijel sem tam, seznámil ho se závadou... řikal že zkusí 2 dny s tím něco dělat....hlavně v merku ŘJ, a kabeláž....ale že to prošmejdí všechno....ted to nechá schladnout pak že si to projede,a uděla diagnostiku...zitra rozebere a ve středu mě tam dá kdyžtak ty pedály at mužu šlapat když nic nenajde :smich:

takže su ted bez vozu nákou dobu :)

Vloženo
klidně jich sežentě víc a přijedu aviou at je to kde schromáždit ;):D

Aviju nebrat, na ty mám alergii...!!! :angry:<_<

Povinná výbava na korbu...

girl21.jpg

nj :smich::smich: ja bych vzal tu novou daewoo ;)

Vloženo
Jj, dekl by udělal kámošův otec z laminátu, on totiž dělá v jacht klubu v Brně na přehradě trupy těch lodí... :specool:

Tomuhle říkám lízání kozy...

to je ale vesela particka ::'

Vloženo
no přijel sem tam, seznámil ho se závadou... řikal že zkusí 2 dny s tím něco dělat....hlavně v merku ŘJ, a kabeláž....ale že to prošmejdí všechno....ted to nechá schladnout pak že si to projede,a uděla diagnostiku...zitra rozebere a ve středu mě tam dá kdyžtak ty pedály at mužu šlapat když nic nenajde :smich:

takže su ted bez vozu nákou dobu :)

Hmm, to jsem na tedy žádostiv... :huh:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...