Sejis Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 jj to znam...taky jsem chtel nekdy zazraky s kolem ale nekdy uz to proste nejde asi tak nějak , no mažu dělat ty zázraky zatím čus tak běž ty čaroději dělat zázraky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Zdar hoši, tak se ten Hradec nějak podělává což? zdáár Fůdžo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 a kdy jedes Až po práci tak kolem 18:00. ok pane...tak nejak doraz Nj sem si uvědomil, že dětem končí škola to bude zase na silnicích čurbes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 a kdy jedes Až po práci tak kolem 18:00. ok pane...tak nejak doraz Nj sem si uvědomil, že dětem končí škola to bude zase na silnicích čurbes.. ja myslim ze ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Zdar hoši, tak se ten Hradec nějak podělává což? zdáár Fůdžo Zdááár Jiříku, tak jakpak se máme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Nemá někdo zahrádku na Oktu? Bych potřeboval půjčit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Katka Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Nemá někdo zahrádku na Oktu? Bych potřeboval půjčit.. ja mam, ale nevim kde, ted ji hledame, bo jsem chtela prevezt kolo do Praglu, ale je v nedohlednu, jinac bych ti ji velmi rada pujcila : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Nemá někdo zahrádku na Oktu? Bych potřeboval půjčit.. zahradku ne ale hrazdy jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Nemá někdo zahrádku na Oktu? Bych potřeboval půjčit.. ja mam, ale nevim kde, ted ji hledame, bo jsem chtela prevezt kolo do Praglu, ale je v nedohlednu, jinac bych ti ji velmi rada pujcila : JJ určitě... No škoda no, já potřebuju odvést postýlku na chatu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Nemá někdo zahrádku na Oktu? Bych potřeboval půjčit.. zahradku ne ale hrazdy jo Ty sem myslel akorát ještě neovládám ten slang.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Zdar hoši, tak se ten Hradec nějak podělává což? zdáár Fůdžo Zdááár Jiříku, tak jakpak se máme? ale jde to,mám nějaké řízení za chvílku mám jenom držáky na kola a klidně je prodám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Nemá někdo zahrádku na Oktu? Bych potřeboval půjčit.. zahradku ne ale hrazdy jo Ty sem myslel akorát ještě neovládám ten slang.. tak to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Nemá někdo zahrádku na Oktu? Bych potřeboval půjčit.. zahradku ne ale hrazdy jo Ty sem myslel akorát ještě neovládám ten slang.. tak to jo A myslíš že by si mi je mohl půjčit do čtvrtka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 hu a jsem tu unaven,ale jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Dobré ránko všem vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Tak jinak vstáááávááát a cvičit bando jedna BUDÍČÉÉÉÉK NÁSTUP NA ROZCVIČKU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 já tu jsem kurva to je počasí jak je asi v Hradci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Bre ranko mladezi ! ... myslim ze v Hradci je stejne hnusne jak vsude :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Bre ranko mladezi !... myslim ze v Hradci je stejne hnusne jak vsude :-( zdarec tak co s tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Bre ranko mladezi !... myslim ze v Hradci je stejne hnusne jak vsude :-( zdarec tak co s tím Fakt nevim ... kazdopadne ted musim do Praglu .. zasrana prace :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Hlavne netusim co tam budem delat pokad bude chcat ! :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 no to jo max...pojedeme někam do centra HK zaparit nbo nevim, ale třeba je tam hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Tady taky chčije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Zdar Hadi, no nevim podle mě chčije fšude sakra... Kdo neobjednal to počasí?? A Kde je ten Los Devilos, co to ma jako bejt????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 no to jo max...pojedeme někam do centra HK zaparit nbo nevim, ale třeba je tam hezky No uvidime no :-( Kazdopadne mi drzte palce v Praglu ... at to stihnu v nejake rozumne dobe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky