Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
:doh  ty woe další  :smich:  :smich:

Se ti to říká ty máš rychlost v popisu práce. :D

ale jenom,když je opodstatněná :p .......................................... :ph34r::smich:

To známe, kdo chce psa bít vždycky si hůl najde. :D

tak pojd ty pse :smich::smich:

Vrrr, haf, haf.... :smich::smich:

ale jdi :smich:

post-31-1151926544.gif

Vloženo
tak třeba exteriér a interiér se nezobrazujou a myslím i Ostatní

do pprdele, proč se mi to nezobrazuje? Kliknu na to a otevře se mi jen prázdná obrazovka...

Vloženo

do pprdele, proč se mi to nezobrazuje? Kliknu na to a otevře se mi jen prázdná obrazovka...

Ale pokud jdu přímo na aktuální téma co je na pravo, tak to funguje. Ale nedostanu se v daném tématu na jednotlivá podtémata.

Vloženo

Ale pokud jdu přímo na aktuální téma co je na pravo, tak to funguje. Ale nedostanu se v daném tématu na jednotlivá podtémata.

A nepouzivas nejaky hotbary nebo toolbary s blokovanim obsahu nebo stránek? Popřípadě si zkus smazat Temporary Internet Files, Obcas kdyz jedes treba prez proxy tak to kraví.

Vloženo
Hu a jsem tu a nikde nikdo  :angry:  neschovávéte se vylezte bando jedna  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:

Tsss celej den se tady neukáže, mi to tady se Sejisem a Petrem81, táhnem a von takhle. :p Jinak nazdááááár. -_--_--_-

Vloženo
Hu a jsem tu a nikde nikdo  :angry:  neschovávéte se vylezte bando jedna  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:

Tsss celej den se tady neukáže, mi to tady se Sejisem a Petrem81, táhnem a von takhle. :p Jinak nazdááááár. -_--_--_-

nooo jistěéé :p jak žíká kolega Fůůdža :D:D

Vloženo

A nepouzivas nejaky hotbary nebo toolbary s blokovanim obsahu nebo stránek? Popřípadě si zkus smazat Temporary Internet Files, Obcas kdyz jedes treba prez proxy tak to kraví.

díky, už jsem to objevil. Nevím jak, ale byl přenastavený jazyk. Akorát nechápu, že nešly jen 3 témata.

Vloženo

Ahoj oktaviáni,

moc tady teď v poslední době nejsem ale mám toho moc a hodně změn :(). Zítra odjíždím koktou do chorvatska tak mi držte pevné nervy :))

mějte se -_-

Vloženo
Ahoj oktaviáni,

moc tady teď v poslední době nejsem ale mám toho moc a hodně změn :(). Zítra odjíždím koktou do chorvatska tak mi držte pevné nervy :))

mějte se -_-

Tak přeji příjemnou cestu i pobyt -_--_--_--_--_-

Vloženo
hlubokosklon dˇáblíku :D-_- jak se vejde po ránu :)

momentálně naprosto skvěle bo se cpu až se mi boule za ušima dělají ::' jinak dnes je pro mě tento týden posední pracovní den ;) takže naprosto dokonalý pracovní týden ::'-_-

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...