Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 myslím,že už je čas tak hezké dva dny volna přátelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Hu a zas nikdo tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Hu a zas nikdo tu Ale jo, někdo by se našel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Ale jo, někdo by se našel... Jéééé Zdar jak sviňa Lubo Jak se daří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Jéééé Zdar jak sviňa Lubo Jak se daří? Na pytel pane stavitel, ale dneska už motor běžel a VAS 5051 ukazoval OK hodnoty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Na pytel pane stavitel, ale dneska už motor běžel a VAS 5051 ukazoval OK hodnoty... zaslechl jsem něco o špatné wasserpumpě kdy budeš mít time, potřebuju omrknout to moje pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 zaslechl jsem něco o špatné wasserpumpě kdy budeš mít time, potřebuju omrknout to moje pls No spíš benzinpumpe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 No spíš benzinpumpe... To je nemilé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 To je nemilé To jo... Kua kde je nějaké další štamgast, všichni ještě makaj v garáži...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 dobré ránko přátelé kurna a já to auto meju pořád sám bych někdy poteboval pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Zdar jak sfiňa, tak tu máme zase státní svátek a krásný slunečný den a kde je dneska FRANK? no jistěééé, v pr....áci kuwa drát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Katka Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 jinak asi zatim nikde žádné fotos HRADEC???? No ono se tam toho moc nenafotilo. Aspoň co já vím Fotecky jsou u me v PC ale net neni... fotos hlavne ze staveni stanu nejdriv nahoru a pak dolu a nasledne zas nahoru - kdo byl vi, kdo nebyl - smula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Nazdar bando, dnes večer se konečně dostanu k PC.Kde mám naházet fotky z Hradce??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 dobrý podvečer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Nazdar bando, dnes večer se konečně dostanu k PC.Kde mám naházet fotky z Hradce??? Zdar Marku, no kua někam už to mrdni...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Oni už jsou všichni na dovolené ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 To je tu dost lidi i kdyz makaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 su rád že nedělám sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 su rád že nedělám sám Depak, zitra tam padim zas, ale uz vypovedni lhuta, bude lip : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Ja dru jako Bulhar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 su rád že nedělám sám Ja si to odbyl uz vcera, takze mam ted do konce tejden volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Odhrňte zeminu a vstávat, bando líná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 To je tu dost lidi i kdyz makaj Tak vidíš, že to tak stejně nakonec dopadlo jak jsem ti kdysi povidal, že to musí dopadnout. A kam jdeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 To je tu dost lidi i kdyz makaj Tak vidíš, že to tak stejně nakonec dopadlo jak jsem ti kdysi povidal, že to musí dopadnout. A kam jdeš? no tak jsem se netrefil, mělo to bejt k jinýmu přízpěvku. Myslel jsem tu tvoji změnu zaměstnavatele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 To je tu dost lidi i kdyz makaj Tak vidíš, že to tak stejně nakonec dopadlo jak jsem ti kdysi povidal, že to musí dopadnout. A kam jdeš? no tak jsem se netrefil, mělo to bejt k jinýmu přízpěvku. Myslel jsem tu tvoji změnu zaměstnavatele. Jojo, uz to proste nejde, kaslu na kolegy i zajimavou praci, vysedavat tu do 7-10 a jeste byt furt jeban, pritom makam, ze ani nechodim srat a na obed, to neni noumalni, 75-80 Kc na hodinu, kdyz zapocitam prescasy, sem blazen uz dost dlouho Cukali se, velmi se cukali, a hlaska, ktera padla den predtim "ze na kazdy nase misto jsou desitky zajemcu" se po podani vypovedi zmenila na "vite, ono bude neskutecne tezky nekoho za vas najit", ehm, to je mi jedno Kerej magor by tohle delal. No, k dotazu, jeste nevim, nemam cas ani silu hledat, takze sem jen zatim sondoval, ale neco se najde, mist je habakuk, prinejhorsim budu mesic na podpore, ale to fakt prinejhorsim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky