Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

Host Guest_Katka
jinak asi zatim nikde žádné fotos HRADEC???? :o

No ono se tam toho moc nenafotilo. Aspoň co já vím ;)

Fotecky jsou u me v PC ale net neni... fotos hlavne ze staveni stanu :smich: nejdriv nahoru a pak dolu a nasledne zas nahoru - kdo byl vi, kdo nebyl - smula :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je tu dost lidi i kdyz makaj  ;)

Tak vidíš, že to tak stejně nakonec dopadlo jak jsem ti kdysi povidal, že to musí dopadnout. A kam jdeš?

no tak jsem se netrefil, mělo to bejt k jinýmu přízpěvku. Myslel jsem tu tvoji změnu zaměstnavatele.

Jojo, uz to proste nejde, kaslu na kolegy i zajimavou praci, vysedavat tu do 7-10 a jeste byt furt jeban, pritom makam, ze ani nechodim srat a na obed, to neni noumalni, 75-80 Kc na hodinu, kdyz zapocitam prescasy, sem blazen uz dost dlouho :) Cukali se, velmi se cukali, a hlaska, ktera padla den predtim "ze na kazdy nase misto jsou desitky zajemcu" se po podani vypovedi zmenila na "vite, ono bude neskutecne tezky nekoho za vas najit", ehm, to je mi jedno :) Kerej magor by tohle delal. No, k dotazu, jeste nevim, nemam cas ani silu hledat, takze sem jen zatim sondoval, ale neco se najde, mist je habakuk, prinejhorsim budu mesic na podpore, ale to fakt prinejhorsim -_--_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...