IvanaII Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 tak to je to je velký kousek. To máš dobré,já bohužel do práce musím No ale úterý až středa vsem byl pracovně v Rakousku a dva týdny před tím "jakopracovně" v Chorvatsku... ty toho hodně najezdíš za hranice ,co?! no nic jdu si smýt tu barvu z vlasů. Tak možná večer Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 ty toho hodně najezdíš za hranice ,co?!no nic jdu si smýt tu barvu z vlasů. Tak možná večer Ahoj Jj, najezdím víc v zahraničí než u nás... Tak já Tě budu na večer očekávat...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 tak to je to je velký kousek. To máš dobré,já bohužel do práce musím No ale úterý až středa vsem byl pracovně v Rakousku a dva týdny před tím "jakopracovně" v Chorvatsku... toje bordel sakra lol Ahoj Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ahoj Badysku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 toje bordel sakra lol Ahoj Ivanko Njn, jenže jsem zapoměl, že už je sezóna, takže jsem hajal za 15,- ojro na noc a žral zmrzku za 5 Kun... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Njn, jenže jsem zapoměl, že už je sezóna, takže jsem hajal za 15,- ojro na noc a žral zmrzku za 5 Kun... jojo otec ted to same, je ve Vodici a jak pišeš a docela studené moře a silný vítr dneska pry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 jojo otec ted to same, je ve Vodici a jak pišeš a docela studené moře a silný vítr dneska pry. Takže je to zjevně všude stejný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 zdarec bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 zdarec bando No zdar jak sviňa ty bejku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Zdar Honzíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 ááá Lubo byl zase v Hrvastu co to zase vypadáš jak cigán ty voe a nezaprší a nezaprší jsem dnes předělával tu desku pro zesoš kurva to bylo horko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Zdar Honzíku Woe Bady, jsem koukal v bazaru Autohifi na tu červenou oktu od Ostravy a z těch fotek se mi úplně orosilo čelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 ááá Lubo byl zase v Hrvastu co to zase vypadáš jak cigán Jen 5 dní, takže to není takovej mazec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Zdar Honzíku Woe Bady, jsem koukal v bazaru Autohifi na tu červenou oktu od Ostravy a z těch fotek se mi úplně orosilo čelo... šmarjá tak to sem asi přehlídl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 ááá Lubo byl zase v Hrvastu co to zase vypadáš jak cigán Jen 5 dní, takže to není takovej mazec... počkej děti na tebe a pojedeš víš kam já jedu za dva týdny aspoň na Slovensko tak kouknout se čo robí naši bratia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Zdar Honzíku Woe Bady, jsem koukal v bazaru Autohifi na tu červenou oktu od Ostravy a z těch fotek se mi úplně orosilo čelo... šmarjá tak to sem asi přehlídl cože cože kde kde a proč pak se rosilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 cože cože kde kde a proč pak se rosilo No tak tady to ještě jde, i když ty předklony jsou taky o zdraví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 No ale tady se mám ty kola nějak derou z podběhů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 cože cože kde kde a proč pak se rosilo No tak tady to ještě jde, i když ty předklony jsou taky o zdraví... kurna to ja samica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 cože cože kde kde a proč pak se rosilo No tak tady to ještě jde, i když ty předklony jsou taky o zdraví... jóóó Dave a jeho mlada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 jóóó Dave a jeho mlada Ááá, takže známá firma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 hodte odkaz chalani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 jóóó Dave a jeho mlada Ááá, takže známá firma... jojo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 jojo No kdyby chtěl prodat místo kokty mladou, tak já bych rozbil prasátko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 kurna vy jste soukromníci tak sem aspon nahažte ty fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky