Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdarec :)

To já jsem se učil jezdit s VW Polo a to bylo v pohodě, pak si tatínek koupil novej Opel Astra, takový krásný naleštěný a to jsem mu převrátil na střechu asi tři měsíce po koupi :) holt Opel nemá žádnou stabilitu, no a pak jsem si už raději koupil svoje vlastní :D

Vloženo
No koukám, téma jízda s rodiči. Jojo bejvávalo, ještě že už mi otec do mého vozidla neleze! Ale pro změnu pindá maminka, když vytahuju z garáže mašinu. :-)

bychc chtela videt zenskou ktera nebude mit kecy na to ze vytahujes masinu z garaze - v tomhle jsme asi vsechny stejne a to i kdyz by ta masina byla nas milacek ;)

jinac jizda s rodici - moje mamina sice ma za sebou totalku, ale u ni jedine sedim na miste spolujezdce naprosto v klidu :D

Vloženo
My na sebe s tatíkem držkujem vzájemně podle toho kdo řídí a vzájemně se z auta vysazujem, ale vždycky to dobře dopadlo  :D

Já mu radši nic neříkám. On dycky jen má kecy "si bereš pás srabe" . :) Ale hlavně nadáva jak dlaždič, to by si nevěřil kolik jezdí hovad č....ů a jinej divnejch lidí po silnicích když on jede. :smich:

Tak to můj otec nee, když už s ním musim jet, tak spíš nudou z jízdy usínám... Kdyby jezdili všichni jako on, tak dopraváci umřou hlady... :smich::smich:

Vloženo
ja snesu kritiku na me rizeni, ale pokud se to nekomu v aute nelibi, tak at si prdel polibi :smich:

To nejni o kritice, on prostě nikoho nesnese za volantem od přírody, i když říká jak je mu to jedno skutek utek.

Vloženo

To já jsem se učil jezdit s VW Polo a to bylo v pohodě, pak si tatínek koupil novej Opel Astra, takový krásný naleštěný a to jsem mu převrátil na střechu asi tři měsíce po koupi :) holt Opel nemá žádnou stabilitu, no a pak jsem si už raději koupil svoje vlastní :D

caues -_-

no koukam dalsi kdo likviduje majetek rodicu :smich: to my zeny k temu mame asi trochu jiny vztah a radeji nic nelikvidujeme :p

Vloženo

Holt svůj nik nezapřeš. :smich:

Vloženo
To nejni o kritice, on prostě nikoho nesnese za volantem od přírody, i když říká jak je mu to jedno skutek utek.

u me spise vsichni kecaj na to jak tam sedim, ale po tom co s tim jel dave, tak sem sama usoudila, ze ja zas to auto asi tak moc neznam, ale poznam az bude ten sponzor na benal :smich:

Vloženo

To já jsem se učil jezdit s VW Polo a to bylo v pohodě, pak si tatínek koupil novej Opel Astra, takový krásný naleštěný a to jsem mu převrátil na střechu asi tři měsíce po koupi :)  holt Opel nemá žádnou stabilitu, no a pak jsem si už raději koupil svoje vlastní :D

caues -_-

no koukam dalsi kdo likviduje majetek rodicu :smich: to my zeny k temu mame asi trochu jiny vztah a radeji nic nelikvidujeme :p

Já jsem ale likvidovat nechtěl, to ono samo! :)

A s těma ženama bych si nebyl tak jistej, moje mamka když se učila jezdit, tak zajela svýmu tatínkovi jeho nejoblíbenější slepici, prý to byla dobrá nosnice, ještě dlouho ji oplakával :smich:

Vloženo
No koukám, téma jízda s rodiči. Jojo bejvávalo, ještě že už mi otec do mého vozidla neleze! Ale pro změnu pindá maminka, když vytahuju z garáže mašinu. :-)

bychc chtela videt zenskou ktera nebude mit kecy na to ze vytahujes masinu z garaze - v tomhle jsme asi vsechny stejne a to i kdyz by ta masina byla nas milacek ;)

jinac jizda s rodici - moje mamina sice ma za sebou totalku, ale u ni jedine sedim na miste spolujezdce naprosto v klidu :D

No vlastně máš pravdu, pindala zatím každá -_- Nakonec jsem musel přítelkyni slíbit, že si nekoupim jedenáctistovku a musel jsem se snížit k osmikilu. No nejlepší na tom bylo, jak byla spokojená, že jsem dal na ní, ale VFR se stejně jinak než 800 nedělá a já po ní pokukoval už dlouho -_--_- Takže spokojenost na obou stranách :D Ale psst to ona neví :D:D

Vloženo
u me spise vsichni kecaj na to jak tam sedim, ale po tom co s tim jel dave, tak sem sama usoudila, ze ja zas to auto asi tak moc neznam, ale poznam az bude ten sponzor na benal :smich:

Myslíš jak tam ležíš, že jo? :p

Vloženo

No tak to ja sedim v klidku co se týče rodičů jen u tatíka, u matky ani u sestry to říct nemůžu, maj prostě takovej ten začátečnickej třes, ale sestra má spíš velkou kliku. :)

Vloženo
Já jsem ale likvidovat nechtěl, to ono samo! :)

A s těma ženama bych si nebyl tak jistej, moje mamka když se učila jezdit, tak zajela svýmu tatínkovi jeho nejoblíbenější slepici, prý to byla dobrá nosnice, ještě dlouho ji oplakával :smich:

tak to zas moje maminka nekde v praglu otocila auto o semafor, ale to bylo v autoskole :D

Vloženo
Myslíš jak tam ležíš, že jo? :p

sediiim :p

Vloženo

A jinak co se týká prvních řidičských zkušeností u mě, tak jsem začínal jezdit se sestřenici z německa (mi bylo 14) a jejím Fordem Fiestou. Jojo od začátku mi to šlo a říkal jsem si jak je to snadné, pak kopeček ke křižovatce, krátkej horizont, přednosti z prava, tam jelo policejní auto, zmatek jako svině, auto chcíplo a už jsem se nerozjel ani po rovině :D:D:D Policajti zastavili, koukali jak se snažim, pak mávli rukou a frčeli pryč. No měl jsem pěkně nahnáno.... -_--_-

Vloženo
No tak to ja sedim v klidku co se týče rodičů jen u tatíka, u matky ani u sestry to říct nemůžu, maj prostě takovej ten začátečnickej třes, ale sestra má spíš velkou kliku. :)

tak to ja u tatika nesedela uz par let - jede stylem brzda - plyn a strasne agresivni jizda - nemam to rada, kdyz nevim kdy zas zaslapne jakejkoliv pedal a nebo kdy se rozhodne uz konecne predjizdet... a bracha ten me vezl jen jednou ato me bylo hodne spatne, takze si to ani nepamatuju :smich:

Vloženo
A jinak co se týká prvních řidičských zkušeností u mě, tak jsem začínal jezdit se sestřenici z německa (mi bylo 14) a jejím Fordem Fiestou. Jojo od začátku mi to šlo a říkal jsem si jak je to snadné, pak kopeček ke křižovatce, krátkej horizont, přednosti z prava, tam jelo policejní auto, zmatek jako svině, auto chcíplo a už jsem se nerozjel ani po rovině :D:D:D Policajti zastavili, koukali jak se snažim, pak mávli rukou a frčeli pryč. No měl jsem pěkně nahnáno.... -_--_-

To jsi měl teda štěstí, já jezdil od patnácti a vždycky jsem měl bobky u zadku, co kdyby někde policajti. Jezdil jsem ale jenom kousek, takovou známou trasou.

Vloženo
No vlastně máš pravdu, pindala zatím každá -_- Nakonec jsem musel přítelkyni slíbit, že si nekoupim jedenáctistovku a musel jsem se snížit k osmikilu. No nejlepší na tom bylo, jak byla spokojená, že jsem dal na ní, ale VFR se stejně jinak než 800 nedělá a já po ní pokukoval už dlouho -_--_- Takže spokojenost na obou stranách :D Ale psst to ona neví :D:D

mno hlavne kdyz si rozumite :p

Vloženo

Kolikrát je i 600 stovka pružnější a rychlejší jak nějak litr

Vloženo

A nehodou jsem si taky prošel a taky jsem ničil majetek rodičů :D Dostal jsem (po tom co si rodiče koupili Peugeota v roce 1997) do užívání Dacii kombi. Fakt našlapané auto, občas nešli stěrače (opravovalo se to boucháním do přístrojovky) občas světla (oprava bouchnutím spolujezdcových dveří) a tak jsem ji při třetí jízdě omotal bokem okolo stromku. Chyba byla samozřejmě na straně řidiče ( v té době bych to neuznal) a auto vytahoval traktor. Otec zvolil zvláštní metodu trestu. Musel jsem celé auto odrbat vodním smirkem, jako že na nový lak. To jsem dělal skoro 3 týdny. Pak jí otec vzal a odvezl do šrotu :D:D:smich::smich::smich:

Vloženo
No měl jsem pěkně nahnáno.... -_--_-

hlavne ze ne na....o :smich: to me taky takhle policajti nechavali jezdit bez papiru - ono kdyz se jelo rychleji, tak to nebylo tak podezrele jak kdyby se jezdilo podle predpisu lol a kdyz jsme u teho chcipani :smich: jsem na krizovatce, jsem v domeni ze tam mam jedicku a prvni pokus - chcip, druhej, treti chcip - no jo, jenze ona misto jedicky tam byla trojka - moje matinka z toho pak mela neustale zachvaty smichu a musism se priznat, ze tohle se me stavalo celkem casto :(

Vloženo
No měl jsem pěkně nahnáno....  -_-  -_-

hlavne ze ne na....o :smich: to me taky takhle policajti nechavali jezdit bez papiru - ono kdyz se jelo rychleji, tak to nebylo tak podezrele jak kdyby se jezdilo podle predpisu lol a kdyz jsme u teho chcipani :smich: jsem na krizovatce, jsem v domeni ze tam mam jedicku a prvni pokus - chcip, druhej, treti chcip - no jo, jenze ona misto jedicky tam byla trojka - moje matinka z toho pak mela neustale zachvaty smichu a musism se priznat, ze tohle se me stavalo celkem casto :(

no tak to se mi v řidičských začátcích stávalo často...

Vloženo

Kolikrát je i 600 stovka pružnější a rychlejší jak nějak litr

jojo to je pravda...

Vloženo
Otec zvolil zvláštní metodu trestu. Musel jsem celé auto odrbat vodním smirkem, jako že na nový lak. To jsem dělal skoro 3 týdny. Pak jí otec vzal a odvezl do šrotu :D:D:smich::smich::smich:

to by me nastvalo - tri tydny na tom drit jak mezek a stejne by to bylo k nicemu :smich: ale good trest lol

Vloženo
Otec zvolil zvláštní metodu trestu. Musel jsem celé auto odrbat vodním smirkem, jako že na nový lak. To jsem dělal skoro 3 týdny. Pak jí otec vzal a odvezl do šrotu  :D  :D  :smich:  :smich:  :smich:

to by me nastvalo - tri tydny na tom drit jak mezek a stejne by to bylo k nicemu :smich: ale good trest lol

jj, taky to teďka oceňuju a s otcem se tomu rád zasměju dodnes. Koukám, že jsi zvýraznila dáblikem hledání toho sponzora....

Vloženo

k tomu sponzorovi - nez bych tam mela dat nejaky prasteny podpis, tak tam hodim neco smysluplneho a spravny smajlik to jen podtrhne :p:smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...