baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Vloženo 8. Srpen 2006 Budíčeeeek vstávat bando jedna ja uz jsem davno vzhuru ty lemro
kocht Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Hele Bauino,kde ze mate tu chatu? libi se mi to tam.Asi bych ji vzal
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Vloženo 8. Srpen 2006 Hele Bauino,kde ze mate tu chatu? libi se mi to tam.Asi bych ji vzal ahoj...mame ji na chalupe
Borg Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 ja uz jsem davno vzhuru ty lemro však nemáš chlastat furt ty dryjáky jako red bull a podobně pak bys možná taky chrápal
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Vloženo 8. Srpen 2006 ja uz jsem davno vzhuru ty lemro však nemáš chlastat furt ty dryjáky jako red bull a podobně pak bys možná taky chrápal aha to me jeste nikdo nerekl
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Bre ranko mladezi !!! nazdar mladezniku Cest ,,, c prodavas ;-) ??
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Bre ranko mladezi !!! zdar plantážníku Cus pane !!!
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Vloženo 8. Srpen 2006 Bre ranko mladezi !!! nazdar mladezniku Cest ,,, c prodavas ;-) ?? nic neprodavam
Borg Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Nechrapejte !!! my nechrápeme pouze usilovně přemýšlíme víš?
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Nechrapejte !!! my nechrápeme pouze usilovně přemýšlíme víš? Jo to ja taky ... o tom jak toho dneska co nejmene udelat !!!
Borg Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Jo to ja taky ... o tom jak toho dneska co nejmene udelat !!! jj umět se poflakovat je taky umění a hlavně velká dřina
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Jo to ja taky ... o tom jak toho dneska co nejmene udelat !!! jj umět se poflakovat je taky umění a hlavně velká dřina Jo ale mam obavy ze tenhle tyden se mi to moc darit nebude
Borg Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Jo ale mam obavy ze tenhle tyden se mi to moc darit nebude tak to mě se asi díky počasí i povede,asi si sebou vezmu do hokny nějaký filmečky
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 Jo ale mam obavy ze tenhle tyden se mi to moc darit nebude tak to mě se asi díky počasí i povede,asi si sebou vezmu do hokny nějaký filmečky To sem si myslel vcera a misto toho sem rano odskocil na chvili z fora a vratil se az vecer !
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 no predstirat praci je docela narocny Ani ne :-)
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Vloženo 8. Srpen 2006 no predstirat praci je docela narocny Ani ne :-) tady jo
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Vloženo 8. Srpen 2006 no predstirat praci je docela narocny Ani ne :-) tady jo No tady to hlavne moc nejde ... bud prace je a pak nejde simulovat nic a nebo prace neni ... a v tu chvili pak zalezi jestli tu je sef
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Vloženo 8. Srpen 2006 No tady to hlavne moc nejde ... bud prace je a pak nejde simulovat nic a nebo prace neni ... a v tu chvili pak zalezi jestli tu je sef no a ted neni a sefa tam taky nemas co
Doporučené příspěvky