Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Promiň, hrubě jsem Tě podcenil ;)

v kliiiidu :p toz ja mam v celku aj dobrou vydrz, vzdy to ale zalezi na spolecnosti :smich:

Vloženo
jéé ještě nespií...

udělala sis to takové, jaké jsi to chtěla mít a to je přeci nejlepší  ;)  -_-

udelala :D ale dneska tedy vcera strahov - mno nic moc :( nejak me proste chybej ti nasi kluci octaviansti :(

jaký strahov?

Vloženo

strahov - kazda druha streda v mesici je tam na tom parkovisti srazik - jezdi tam celkem dost auti ;)

Vloženo
strahov - kazda druha streda v mesici je tam na tom parkovisti srazik - jezdi tam celkem dost auti ;)

a žádný znamý? žádný člen OC?

Vloženo

achá jo tááák -_--_--_--_- něco podobného bejvá u nás taky ve čtvrtky, zatím se mi nepodařilo se zúčastnit lol

Vloženo
a žádný znamý? žádný člen OC?

za OC tam pravidelne jezdim ja, minule tam byl za FC jeste laky a chudej student (cti BANANI), ale jinak nic moc... snad henslik na to obcas jede, ale tim si nejsem moc jista :( takze ale jako octavie maj ucast vzdy 100% aspon diky me, ale dneska sem si projela zakazem vjezdu -_-:smich:

Vloženo
mno lidičky, já to balím, tak se tu mějte a moc to nepřehánějte, ráno se musí vstávat a cvičit ;):D-_-

njn, rano si zabeham 12 pater a bude good den lol dobrou

Vloženo
njn, rano si zabeham 12 pater a bude good den lol dobrou

to je pro mě doma běžná taxa, skleróza nebolí ,ale člověk se při ní naběhá lol:smich::smich::smich:

Vloženo
njn, rano si zabeham 12 pater a bude good den  lol dobrou

to je pro mě doma běžná taxa, skleróza nebolí ,ale člověk se při ní naběhá lol:smich::smich::smich:

pro me to ale zacina byt kazdodenni budicek - potrebuji trosku nabrat fyzicku apak se dam k policajtum :smich:

Vloženo
pro me to ale zacina byt kazdodenni budicek - potrebuji trosku nabrat fyzicku apak se dam k policajtum :smich:

přiznej se, že Ty toužíš po modrém majáčku a 190km/h na tachecu na dálnici ;):smich::smich::smich:

Vloženo
přiznej se, že Ty toužíš po modrém majáčku a 190km/h na tachecu na dálnici ;):smich::smich::smich:

to ani ne, ale to mondeo by me mohli sverit lol

Vloženo
du to definitivně zabalit, dobrou všem -_--_--_--_-

pa :p

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...