Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ty ses nejakej strasne klidnej - normalne az sem to citim, jak z tebe vyzaruje pohoda -_-

fíííha až tak , to snad budu muset začít kamuflovat ;)

Vloženo
fíííha až tak , to snad budu muset začít kamuflovat ;)

neni se zac stydet :smich:

Vloženo
asi ho odradily jeho okouzlující bodliny :smich::smich::smich:lol

na nej sel trochen jinak - sel a nekoukal pod tapky a chtel chudinu zaslapnout - ten pes je navic slepej :smich: ale je muj a mam ho rada :p

Vloženo
vždycky existuje něco co něco změní/napraví :))

tohle se nezapomina - hele, priste i kdyz me pozves na sklenicku, tak neustale to bude ten klucina z besidky co me vylekal lol:p

takže to mám jako všechno marný ? :unsure:

Vloženo
takže to mám jako všechno marný ? :unsure:

no tak asi tak nejak -_-

Vloženo
na nej sel trochen jinak - sel a nekoukal pod tapky a chtel chudinu zaslapnout - ten pes je navic slepej :smich: ale je muj a mam ho rada :p

takže v podstatě byl efekt stejný :smich:

Vloženo
takže v podstatě byl efekt stejný :smich:

de facto ano lol dneska bude hezky, ze radus :smich:

Vloženo
asi ho odradily jeho okouzlující bodliny  :smich:  :smich:  :smich:  lol

slepej, úchylnej-takže čikita :D:smich:

Vloženo

dastos a čikita?? :smich: to ne tohle lol dastula je rozmnozovaci masina :smich:

Vloženo
dastos a čikita?? :smich: to ne tohle lol dastula je rozmnozovaci masina :smich:

:smich::smich::smich::smich::smich:lol

se smejes, ale pred chvili tu chtel mit orgie s polstarem, tak sem mu jej sebrala - co vydi tak proste na to skoci a je mu jedno co to je lol

Vloženo
....dneska bude hezky, ze radus  :smich:

musí být, začíná mi dovo B)kol11kol11

jak dlouho??

Vloženo
se smejes, ale pred chvili tu chtel mit orgie s polstarem, tak sem mu jej sebrala - co vydi tak proste na to skoci a je mu jedno co to je lol

nedělají se třeba nafukovací feny :smich::smich:

Vloženo

njn hold se probudily choutky :smich:lollollol

Vloženo
nedělají se třeba nafukovací feny :smich::smich:

by ju rozkousal, tedy postipal a ta by mu praskla - on je totiz jak stipka - prednima zoubkama stipe jak sfina :disgust:

Vloženo
njn hold se probudily choutky :smich:lollollol

jenze to uz ma od mala, si pamatuju jak znasilnoval skrin :smich: tohle uz nastesti nedela, pokrocil na mekci material lol

Vloženo
17 dní arbeitfrei :p

to asik vyrazite nekam mimo domov, ni??

Vloženo
nedělají se třeba nafukovací feny  :smich:  :smich:

by ju rozkousal, tedy postipal a ta by mu praskla - on je totiz jak stipka - prednima zoubkama stipe jak sfina :disgust:

tak nějaká silikonová nebo gelová :D

Vloženo
takže se už nemám jako snažit o nic ? :(

naprava na nelekace ti urcite neprojde :p

a jak se jinak mame??

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...