Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 presne tak...jsem rad ze si ten datum zapsala a pamatujes si ho to neni datum, to je den a ponevadz jsem taky blazen, tak snad nebudu zapominat i na sve kolegy co jsou na tom stejne jako ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Agoj - jako bylo rande na slepo? ono bylo na vidmo, ale nic moc, teda spis vubec nic nez moc je to kamos a vyhecovali jsme ho at prijede i v nekrestanskou hodinu za mnou - kua ty zenske jsou sfine takze on k tobe prisel takhle pozde a nic z toho nebylo? takhle bych nechtel dopadnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 doufam ze tady nejedete takovou kudlu v psani jako vcera dnes je to volnejsi ono se to trošku rozjede až si všichni promnou kukadla. Hmmm spis az si dame kaficko !!! ja jeset chvilku a jdu pro nej vem mi jedno taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 presne tak...jsem rad ze si ten datum zapsala a pamatujes si ho to neni datum, to je den a ponevadz jsem taky blazen, tak snad nebudu zapominat i na sve kolegy co jsou na tom stejne jako ja no dobre...ale jeste tady neni jeden blazen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 takze on k tobe prisel takhle pozde a nic z toho nebylo? takhle bych nechtel dopadnout je to jen kamos, s nim bych tezko nekdy neco mela jen se kecalo po dlouhe dobe jen muj otec decentne nechapal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 doufam ze tady nejedete takovou kudlu v psani jako vcera dnes je to volnejsi ono se to trošku rozjede až si všichni promnou kukadla. Hmmm spis az si dame kaficko !!! ja jeset chvilku a jdu pro nej Ja uz du !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 bré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 no dobre...ale jeste tady neni jeden blazen no jasne sejdik trha partu, tak nekam kde ted je posilam a preji vse nej k svatku blaznu Jiriku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 vem mi jedno taky nemam problema...beru jedno for you Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 ahoj hensliku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 takze on k tobe prisel takhle pozde a nic z toho nebylo? takhle bych nechtel dopadnout je to jen kamos, s nim bych tezko nekdy neco mela jen se kecalo po dlouhe dobe jen muj otec decentne nechapal mela si rict otcovi - to vis to urcite znas taky si bejval mladej ne? pouze kamaradska vypomoc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 bré ránko zdary vary pane jene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 doufam ze tady nejedete takovou kudlu v psani jako vcera dnes je to volnejsi ono se to trošku rozjede až si všichni promnou kukadla. Hmmm spis az si dame kaficko !!! ja jeset chvilku a jdu pro nej Ja uz du !!! tak ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 bré ránko Ahoj PANE !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 no dobre...ale jeste tady neni jeden blazen no jasne sejdik trha partu, tak nekam kde ted je posilam a preji vse nej k svatku blaznu Jiriku presne tak by to melo byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 jo tak jirik ma dnes svatek - tak vse nej a to zase bude vecer vypadat - takovejch jirikuu..... ounou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 mela si rict otcovi - to vis to urcite znas taky si bejval mladej ne? pouze kamaradska vypomoc.... me je otec u zadecku , takze to neresim, ale dival se tak divne, ze sem ho ani nepoznala uz druhy den za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 koukám tady to po ránu žijem vtipama tak taky jeden přidám nepijte vod.....................mrdaj v ní ryby :smich: tohle na mě včera hulákal kámoš , když jsem byl na balkoně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 jo tak jirik ma dnes svatek - tak vse nej a to zase bude vecer vypadat - takovejch jirikuu..... ounou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 jo tak jirik ma dnes svatek - tak vse nej a to zase bude vecer vypadat - takovejch jirikuu..... ounou no jasne...dnes ma svatek Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 jo tak jirik ma dnes svatek - tak vse nej a to zase bude vecer vypadat - takovejch jirikuu..... ounou nech toho jeste to pozna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 koukám tady to po ránu žijem vtipama tak taky jeden přidám nepijte vod.....................mrdaj v ní ryby :smich: tohle na mě včera hulákal kámoš , když jsem byl na balkoně no ono kdyby sis precetl co se tady psalo vcera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 doufam ze tady nejedete takovou kudlu v psani jako vcera dnes je to volnejsi ono se to trošku rozjede až si všichni promnou kukadla. Hmmm spis az si dame kaficko !!! ja jeset chvilku a jdu pro nej Ja uz du !!! tak ja taky Mam ho hotove :-) Mnam persicko ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 koukám tady to po ránu žijem vtipama tak taky jeden přidám nepijte vod.....................mrdaj v ní ryby :smich: tohle na mě včera hulákal kámoš , když jsem byl na balkoně no ono kdyby sis precetl co se tady psalo vcera Radsi neeee ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 nech toho jeste to pozna tak to pardon vsem jirim dnes k svatku vse nej preje zuzana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky